Μίλαν Γιόβιτς: «Ο γιος μου είναι απογοητευμένος και φοβισμένος»

Μίλαν Γιόβιτς: «Ο γιος μου είναι απογοητευμένος και φοβισμένος»

Ο πατέρας του επιθετικού της Ρεάλ, Μίλαν Γιόβιτς, μίλησε για το σοκ που υπέστησαν όλοι, στο άκουσμα της είδησης του τραυματισμού, αλλά και τον φόβο του γιου του.

Ο Λούκα Γιόβιτς είδε την τύχη να του γυρίζει την πλάτη, όταν στη διάρκεια ατομικής προπόνησης στο σπίτι, τραυματίστηκε σοβαρά. Σύμφωνα με την ενημέρωση της Ρεάλ Μαδρίτης υπέστη κάταγμα σε οστό της φτέρνας, με ισπανικά δημοσιεύματα να οριοθετούν την επιστροφή στην δράση σε δύο μήνες.

Ο πατέρας του επιθετικού της βασίλισσας, Μίλαν Γιόβιτς, μίλησε σε σερβική ιστοσελίδα για το σοκ που υπέστησαν όλοι, στο άκουσμα της είδησης του τραυματισμού, αλλά και τον φόβο του γιου του.

«Είναι απίστευτο αυτό που συνέβη, μείναμε έκπληκτοι από τα νέα. Δεν περιμέναμε κάτι τέτοιο. Ήταν στο σπίτι ακολουθούσε το ασκησιολόγιο που του έχει δοθεί, όταν στη διάρκεια μιας άσκησης, ένιωσε έναν μεγάλο πόνο. Κατάλαβε ότι ήταν κάτι σοβαρό. Είναι απογοητευμένος, έχει φόβο μέσα του. Όχι μόνο γιατί τραυματίστηκε, αλλά κι επειδή κανείς άλλος παίκτης από τη Σερβία δεν ήταν τυχερός, κατά το πέρασμά του από τη Ρεάλ Μαδρίτης», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Μίλαν Γιόβιτς στην Kurir.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ