Στόιτσκοφ: «Ο Ράικαρντ δημιούργησε την ομάδα που βρήκε ο Γκουαρντιόλα»

Στόιτσκοφ: «Ο Ράικαρντ δημιούργησε την ομάδα που βρήκε ο Γκουαρντιόλα»

Περίεργη δήλωση από τον παλαίμαχο άσο των Καταλανών...

Μπορεί να ανέλαβε την Μπαρτσελόνα τρίτη και… καταϊδρωμένη από την τελευταία της σεζόν στη La Liga και να την οδήγησε στην καλύτερη περίοδο της ιστορίας της όπου σάρωσε τα πάντα, αλλά για τον Χρίστο Στόιτσκοφ δεν έκανε και πολλά πράγματα ο Πεπ Γκουαρντιόλα την τετραετία (2008-12) που ήταν προπονητής των «μπλαουγκράνα». Όπως ανέφερε ο παλαίμαχος άσος, η Μπαρτσελόνα ήταν έτοιμη ομάδα από τον Ράικαρντ και η δουλειά του Πεπ ήταν… εύκολη.

«Η Μπαρτσελόνα ήταν ήδη έτοιμη ομάδα. Η δουλειά του Πεπ ήταν εύκολη, ήξερε τη δομή των μικρών τμημάτων. Ο Φρανκ Ράικαρντ δημιούργησε την ομάδα την οποία βρήκε ο Πεπ. Ο Μέσι και οι άλλοι είχαν κάνει ντεμπούτο με τον Ράικαρντ. Εκπληκτικά πράγματα θα συνέβαιναν με ή χωρίς τον Πεπ. Είχαν Ανρί, Ντέκο, Ροναλντίνιο, Ράφα Μάρκες, Πουγιόλ, Βίκτορ Βαλδές. Τα πράγματα που χρειάστηκε να κάνει ο Πεπ ήταν λίγα, Ινιέστα και Πέδρο μπήκαν και υπήρχε περισσότερος χρόνος για τον Λιονέλ, η ομάδα ήταν έτοιμη» ανέφερε ο Βούλγαρος που μίλησε επίσης για τον Ζοσέ Μουρίνιο με τον οποίο επίσης συνυπήρξε στο Camp Nou:

«Ηταν πολύ έξυπνος. Παρατηρούσε τα πάντα, από την προθέρμανση, μέχρι την προπόνηση, τη δουλειά που κάναμε με την μπάλα. Είχε πάντα μαζί του ένα χαρτί και ένα στυλό και έγραφε πράγματα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ