Πικέ: «Η La Liga βιάζεται να ξεκινήσει»

Πικέ: «Η La Liga βιάζεται να ξεκινήσει»

Ο Ζεράρ Πικέ τόνισε σε δηλώσεις του ότι η λίγκα παίρνει βιαστικές αποφάσεις, καθώς πρέπει να προστατευτεί πρώτα η υγεία των ποδοσφαιριστών.

Οι ομάδες θα χρειαστούν περισσότερο χρόνο για να φτάσουν στα επιθυμητά επίπεδα ετοιμότητας, όπως υποστήριξε ο Ζεράρ Πικέ, ο οποίος θεωρεί ότι η La Liga δεν πρέπει να επανεκκινήσει, όπως σχεδιάζει, το πρωτάθλημα στις 12 Ιουνίου.

Σε δηλώσεις του ο κεντρικός αμυντικός της Μπαρτσελόνα, Ζεράρ Πικέ, τόνισε: «Άκουσα τον Χαβιέρ Τέμπας να μιλάει για επιστροφή στις 12 Ιουνίου, είναι μόνο ένας μήνας, χωρίς φιλικά. Ας το σκεφτούν για το καλό του θεάματος και για να μην υπάρχουν τραυματισμοί.

Κάθε προληπτικό μέτρο είναι καλό. Υπάρχει πολύς κόσμος που φοβάται ή σέβεται τον κορωνοϊό, πρέπει να γνωρίζεις και να εφαρμόζεις το πρωτόκολλο υγείας και, αν το κάνουμε όλοι, πρέπει να πάει καλά, πρέπει να προστατεύσουμε την υγεία μας.

Υπάρχουν πολλά συμφέροντα, εγώ κατανοώ αυτό της Λίγκας να τελειώσει το πρωτάθλημα, γιατί παίζονται πολλά. Το να παίζουμε χωρίς κόσμο είναι άσχημο. Δεν μας αρέσει, αλλά να τελειώσουμε το πρωτάθλημα χωρίς να παίξουμε, ακόμα και αν είμαστε πρώτοι στην βαθμολογία, θα ήταν επίσης άσχημο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ