Μπαρτσελόνα: Θέτει υποψηφιότητα ο Λαπόρτα και θέλει επιστροφή Γκουαρδιόλα

Μπαρτσελόνα: Θέτει υποψηφιότητα ο Λαπόρτα και θέλει επιστροφή Γκουαρδιόλα

Ο Τζουάν Λαπόρτα παραδέχθηκε πως θα είναι υποψήφιος για την προεδρία της Μπαρτσελόνα , ενώ τόνισε και την επιθυμία του να επιστρέψει ο Πεπ Γκουαρδιόλα στον πάγκο των Μπλαουγκράνα.

Να επαναφέρει τον Πεπ Γκουαρδιόλα στον πάγκο της Μπαρτσελόνα θέλει ο Τζουάν Λαπόρτα. Ο πρώην πρόεδρος των Μπλαουγκράνα θα θέσει εκ νέου υποψηφιότητα για τον προεδρικό θώκο των Καταλανών και μαζί με την δική του επιστροφή, θέλει να φέρει και τον νυν προπονητή της Μάντσεστερ Σίτι.

Ο Λαπόρτα σε δηλώσεις που παραχώρησε στον τηλεοπτικό σταθμό TV3 τόνισε πως θα ήταν ιδανικό σενάριο για εκείνον να επιστρέψει στο πόστο που είχε παλιότερα στην Μπαρτσελόνα, ενώ εξέφρασε την επιθυμία να συνεργαστεί ξανά με τον Καταλανό τεχνικό των Πολιτών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Λαπόρτα ήταν εκείνος που εισηγήθηκε να αναλάβει την Μπαρτσελόνα το 2008 ο Γκουαρδιόλα, με τον Καταλανό τεχνικό να δικαιώνει τον τότε πρόεδρο των Μπλαουγκράνα, καθώς κατέκτησε 2 Champions League και τρία πρωταθλήματα σε τέσσερα χρόνια.

Δείτε αναλυτικά όσα ανέφερε:

«Θα ήθελα πολύ να επιστρέψει ο Γκουαρδιόλα, αλλά τώρα είναι στη Σίτι και είναι δική του η απόφαση. Πολλοί Καταλανοί θα τον ήθελαν πίσω. Τη σωστή στιγμή θα μιλήσω με τον άνθρωπο που νομίζουμε ότι θα είναι ο προπονητής της Μπάρτσα από το 2021»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ