Μέσι: «Είναι εντυπωσιακός επιθετικός ο Λαουτάρο»

Μέσι: «Είναι εντυπωσιακός επιθετικός ο Λαουτάρο»

O Λαουτάρο Μαρτίνες φαίνεται πως είναι έτοιμος να μετακομίσει στην Καταλονία, με τον Λιονέλ Μέσι να τον περιμένει με... ανοιχτές αγκάλες.

Ο Λαουτάρο Μαρτίνες αποτελεί προτεραιότητα για τους διοικούντες την Μπαρτσελόνα, ενόψει της ενίσχυσης των Καταλανών στο «μεταγραφικό παζάρι» του καλοκαιριού. Μπορεί το… μεγάλο όνομα στην μεταγραφολογία γύρω από την «Μπάρτσα» να είναι ο Νεϊμάρ, όμως ο νεαρός Αργεντινός θεωρείται πιό προσιτή λύση σε οικονομικό επίπεδο και ασφαλώς διαθέτει πολλά πλεονεκτήματα, με σημαντικότερo την ηλικία του.

Και όπως συμβαίνει στην πλειονότητα των συλλόγων, έτσι και στην Μπαρτσελόνα, ο ηγέτης έχει βασικό ρόλο στην λήψη αποφάσεων. Όσο και να μην… βγαίνει προς τα έξω, η άποψη του Μέσι στα ποδοσφαιρικά δρώμενα των «μπλαουγκράνα» έχει βαρύνουσα σημασία. Και όταν ο κορυφαίος παίκτης του πλανήτη εκφράζεται δημοσίως με καλά λόγια για έναν παίκτη, τότε η επικείμενη μεταγραφή πλησιάζει περισσότερο στην ολοκλήρωσή της.

Μιλώντας στην «Mundo Deportivo», ο διάσημος Αργεντινός αναφέρθηκε και στον 22χρονο συμπατριώτη του, ο οποίος εντυπωσιάζει με την φανέλα της Ιντερ: «Για να είμαι ειλικρινής, δεν είμαι σίγουρος εάν έχουν διεξαχθεί ή διεξάγονται διαπραγματεύσεις αυτήν την στιγμή. Δεν έχω ιδέα. Όμως, έχω ήδη πει ότι ο Λαουτάρο είναι ένας εντυπωσιακός επιθετικός. Είναι πραγματικά πλήρης. Είναι δυνατός, διαθέτει πολύ καλή ντρίμπλα, σκοράρει και μπορεί να προστατεύσει την μπάλα. Αλλά θα πρέπει να δούμε τι θα συμβεί τώρα μαζί του ή με τα άλλα ονόματα που αναφέρονται».

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Μαρτίνες, ο οποίος είναι 17 φορές διεθνής (σ.σ. με εννέα τέρματα για την «αλμπισελέστε»), έχει σημειώσει 16 γκολ στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο με τους «νερατζούρι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ