Μπαρτσελόνα : Υπέγραψε ο Κουτίνιο

Μπαρτσελόνα : Υπέγραψε ο Κουτίνιο

O Φελίπε Κουτίνιο είναι κι επίσημα παίκτης της Μπαρτσελόνα με τον βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό να βάζει και τυπικά την υπογραφή του στο νέο του συμβόλαιο.

Η Μπαρτσελόνα ολοκλήρωσε την σπουδαιότερη και πιο ακριβή της μεταγραφή, καθώς ο Φελίπε Κουτίνιο έβαλε την υπογραφή του στο νέο του συμβόλαιο, παρουσία του προέδρου των μπλαουγκράνα, Τζόρντι Μπερτομέου.

Ο Βραζιλιάνος άσος πέρασε σήμερα από τα ιατρικά τεστ όπου έγινε γνωστό ότι αντιμετωπίζει πρόβλημα στον μηρό και θα απουσιάσει για περίπου 20 μέρες, κι εν συνεχεία υπέγραψε στη νέα του ομάδα συμβόλαιο διάρκειας 5,5 χρόνων.

Αξίζει να σημειωθεί πως αυτή είναι η δεύτερη ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία του ποδοσφαίρου μετά του Νεϊμάρ, αφού ο Κουτίνιο θα στοιχίσει κοντά στα 160 εκατομμύρια ευρώ στην Μπαρτσελόνα.

Οι δηλώσεις του Βραζιλιάνου μεσοεπιθετικού:

«Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο και όσους ασχολήθηκαν με την μεταγραφή. Είμαι πραγματικά πολύ χαρούμενος αφού είναι για ένα όνειρο το οποίο έγινε πραγματικότητα. Ελπίζω πως θα δικαιώσω όλους τους ανθρώπους που με πίστεψαν».

Οι δηλώσεις του προέδρου της Μπαρτσελόνα, Ζοσέπ Μαρία Μπερτομπεου:

«Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι, ο Κουτίνιο ήταν ένας παίκτης που προσπαθήσαμε να πάρουμε από πέρσι το καλοκαίρι. Όλο το τεχνικό επιτελείο μας, ο Βαλβέρδε, ο Φερνάντες και ο Σεγκούρα τον ήθελαν πολύ. Δεν ήταν όμως εύκολο, ο Φελίπε ήθελε να έρθει εδώ, ήταν στους στόχους του και η υπομονή του έπαιξε καθοριστικό ρόλο. Είναι ένας σταρ παγκοσμίου επιπέδου, τον ήθελαν κι άλλες ομάδες, όμως ήθελα πραγματικά να τον εντάξω στο πρότζεκτ του Βαλβέρδε και θέλω να ευχαριστήσω την Λίβερπουλ που του επέτρεψε να φύγει».

? Done deal! @Phil_Coutinho
?? #CoutinhoDay pic.twitter.com/8djvhmytAO

— FC Barcelona (@FCBarcelona) 8 Ιανουαρίου 2018

Η παρουσίαση του Κουτίνιο:

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ