Όταν ο Μέσι έφτασε… μία ανάσα από την Χετάφε

Όταν ο Μέσι έφτασε… μία ανάσα από την Χετάφε

Ο πρόεδρος της Χετάφε, Ανχελ Τόρες, αποκάλυψε τι συνέβη πριν από αρκετά χρόνια, με τον Λιονέλ Μέσι και τους Μαδριλένους, αλλά και με τον Πεπ Γκουαρντιόλα.

Πολλές φορές η καριέρα των ποδοσφαιριστών καθορίζεται από μικρές λεπτομέρειες, που συνήθως παραμένουν άγνωστες στο ευρύ κοινό. Μία απ’ αυτές τις περιπτώσεις είναι και η ποδοσφαιρική ζωή του Λιονέλ Μέσι, η οποία θα είχε εξελιχθεί διαφορετικά, εάν δεν υπήρχε ο Φρανκ Ράικαρντ.

Μιλώντας στην ισπανική εφημερίδα «Marca», ο πρόεδρος της Χετάφε, Ανχελ Τόρες, αποκάλυψε τι συνέβη πριν από αρκετά χρόνια, σχετικά τόσο με τον κορυφαίο παίκτη του πλανήτη, όσο και με τον Πεπ Γκουαρντιόλα.

«Μεταξύ της πρώτης και της δεύτερης χρονιάς του Μέσι στην Μπαρτσελόνα, είχαμε σχεδόν ολοκληρώσει τον δανεισμό του στην Χετάφε. Αλλά τελικά, ο Ράικαρντ δεν συμφώνησε, με αποτέλεσμα να… μείνουμε με την όρεξη» διηγήθηκε ο Τόρες, ο οποίος θυμήθηκε και την περίπτωση με τον διάσημο τεχνικό της Μάντσεστερ Σίτι: «Μία ημέρα, ήμουν στην Ελβετία με τον Τσίκι Μπεγκιριστάιν (σ.σ. τότε ήταν αθλητικός διευθυντής στην Μπαρτσελόνα). Ο σχεδιασμός που είχαν, ήταν να αναλάβει ο Λάουντρουπ την τεχνική ηγεσία της «Μπάρτσα» κι εμείς να συνεργασθούμε με τον Γκουαρντιόλα, δεδομένου ότι ο Λαπόρτα δεν είχε πεισθεί για τις ικανότητές του».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ