Μπαρτσελόνα: «Σπρώχνει» τον Ουμτιτί για τον Λαουτάρο!

Μπαρτσελόνα: «Σπρώχνει» τον Ουμτιτί για τον Λαουτάρο!

Οι Καταλανοί πιέζουν τον Γάλλο αμυντικό να δεχθεί την παραχώρησή του στην Ίντερ, για να μπορέσουν να φέρουν στο Κάμπ Νόου τον Αργεντινό επιθετικό.

Την ώρα που στις περισσότερες ευρωπαϊκές χώρες οι άνθρωποι του ποδοσφαίρου… μετρούν αντίστροφα για την επιστροφή στην δράση, πλησιάζει και η έναρξη της μεταγραφικής περιόδου. Σ’ ένα καλοκαίρι που δεν μοιάζει σε τίποτε με τα άλλα, οι σύλλογοι της «γηραιάς ηπείρου» καταστρώνουν τον σχεδιασμό τους, αφ’ ενός για να ολοκληρωθεί η χρονιά και αφ’ ετέρου για να ενισχυθούν εν’ όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Τα δεδομένα για την Μπαρτσελόνα δεν φαίνεται να αλλάζουν, με τους Καταλανούς να… ψάχνουν ρευστό, προκειμένου να κινηθούν στο «μεταγραφικό παζάρι». Και αν αρκετοί από τους επαΐοντες εκτιμούν ότι οι «μπλαουγκράνα» δεν έχουν την δυνατότητα να ξαναπάρουν στην Βαρκελώνη τον Νεϊμάρ, δεν ισχύει το ίδιο και για τον Λαουτάρο Μαρτίνες, ο οποίος αποτελεί και την προτεραιότητα του ιστορικού συλλόγου.

Στο πλαίσιο αναζήτησης μετρητών, αλλά και της νέας… μεταγραφικής πραγματικότητας, όπου αναμένεται να κυριαρχήσουν οι ανταλλαγές και οι δανεισμοί παικτών, οι διοικούντες την Μπαρτσελόνα άρχισαν να ασκούν πίεση στον Σαμουέλ Ουμτιτί, προκειμένου να συμπεριληφθεί στα έμψυχα ανταλλάγματα για την απόκτηση του νεαρού Αργεντινού επιθετικού.

Όπως αναφέρει η καταλανική εφημερίδα «Sport», η «Μπάρτσα» κοστολογεί τον Γάλλο παγκόσμιο πρωταθλητή κοντά στα 30 εκατομμύρια ευρώ, χωρίς όμως να έχουν αρχίσει οι σχετικές διαπραγματεύσεις με τους «νερατζούρι».

Ωστόσο, ο ισπανικός Τύπος αναφέρει πως ο Ουμτιτί θέλει να μείνει στην ομάδα, δεδομένου ότι το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται το 2023. «Η πρόθεση του «Σαμ» είναι να παραμείνει στην Βαρκελώνη, αλλά η πίεση αυξάνεται για να δεχτεί όλες τις προτάσεις που θα μπορούσαν να τον αφορούν» αναφέρεται χαρακτηριστικά στα σχετικά δημοσιεύματα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ