Η Ρεάλ θα πρέπει να κάνει υπομονή μέχρι το 2022 για να αποκτήσει τον Χαάλαντ

Η Ρεάλ θα πρέπει να κάνει υπομονή μέχρι το 2022 για να αποκτήσει τον Χαάλαντ

Υπομονή μέχρι το 2022 θα πρέπει να κάνει η Ρεάλ Μαδρίτης για τον Έρλινγκ Χάαλαντ, καθώς τότε ενεργοποιείται η ρήτρα αποδέσμευσης του Νορβηγού επιθετικού.

O Eρλινγκ Χάαλαντ έχει εντυπωσιάσει την φετινή χρονιά με τις εμφανίσεις του τόσο με την φανέλα της Σάλστμπουργκ, όσο και με αυτής την Ντόρτμουντ και όπως είναι λογικό έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον της Ρεάλ Μαδρίτης.

Η ομάδα του Ζινεντίν Ζιντάν έχει στόχο μέχρι το καλοκαίρι του 2021 να έχει φέρει στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου τόσο τον Νορβηγό επιθετικό, όσο και τον Κίλιαν Μπαμπέ, ωστόσο από ότι φαίνεται θα πρέπει να ματαιώσει προς το παρόν το σχέδιο της.

Πιο συγκεκριμένά, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η «Standard Sport», η ρήτρα αποδέσμευσης των 75 εκατ. ευρώ που έχει οριστεί στο συμβόλαιο του Χαάλαντ ενεργοποίειται το 2022. Άρα, αν η Βασίλισσα θέλει να αποκτήσει τον νεαρό επιθετικό νωρίτερα θα πρέπει να ικανοποιήσει στο έπακρο τις οικονομικές απαιτήσεις της Ντόρτμουντ, οι οποίες θα είναι πολύ πιο απαιτητικές.

Παρόλο αυτά η Ρεάλ Μαδρίτης δεν είναι η μονή ομάδα που κοιτάζει την περίπτωση του Χαάλαντ, καθώς και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ παρακολουθεί απο κοντά τις εξελίξεις γύρω από την υπόθεση του Νορβηγού επιθετικού.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ