«Προτεραιότητα της Μπαρτσελόνα ο Λαουτάρο Μαρτίνες, σε δεύτερο πλάνο ο Νεϊμάρ»

«Προτεραιότητα της Μπαρτσελόνα ο Λαουτάρο Μαρτίνες, σε δεύτερο πλάνο ο Νεϊμάρ»

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η Marca, πρώτος στόχος των Καταλανών είναι ο Λαουτάρο Μαρτίνες, με τον Βραζιλιάνο βρίσκεται σε δεύτερο πλάνο.

Σε δεύτερη μοίρα φαίνεται πως περνάει ο Νεϊμάρ για την Μπαρτσελόνα, με την Marca σε σημερινό της δημοσίευμα να αναφέρει ότι ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ δεν αποτελεί πλέον προτεραιότητα για τους Μπλαουγκράνα.

Οι Καταλανοί το προηγούμενο διάστημα έκαναν ό,τι πέρναγε από το χέρι τους για να βρουν τη χρυσή τομή και να αποκτήσουν ξανά τον Νεϊμάρ, αλλά οι ενέργειες που έκαναν δεν ήταν ικανές για να επιστρέψει ο Βραζιλιάνος.

Οπως αναφέρει χαρακτηριστικά στο δημοσίευμά της η Marca, η Μπάρτσα έχει αφήσει στην άκρη τον Νεϊμάρ και έχει στρέψει το ενδιαφέρον της στον Λαουτάρο Μαρτίνες, με τον Αργεντινό στράικερ της Ιντερ να αποτελεί τον πρώτο στόχο των πρωταθλητών Ισπανίας για την επίθεσή τους.

Οι άνθρωποι της Μπαρτσελόνα το επόμενο διάστημα θα αυξήσουν την πίεσή τους για την απόκτηση του Λαουτάρο Μαρτίνες, με την υπόθεση του Αργεντινού να βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ