Μέσι: «Το ποδόσφαιρο, όπως και η ζωή γενικότερα, δεν θα είναι ποτέ ξανά τα ίδια»

Μέσι: «Το ποδόσφαιρο, όπως και η ζωή γενικότερα, δεν θα είναι ποτέ ξανά τα ίδια»

Ο Λιονέλ Μέσι μίλησε για τη ζωή μετά τον κορωνοϊό και εμφανίστηκε προβληματισμένος τονίζοντας πως τίποτα δεν θα είναι πια το ίδιο.

Στην κυριακάτικη έκδοση της πολιτικής εφημερίδας «El País» παραχώρησε συνέντευξη ο Λιονέλ Μέσι με θέμα τη ζωή μετά τον κορωνοϊό. Ο Αργεντινός σούπερ σταρ επισήμανε πως δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα από το να χάνεις δικούς σου ανθρώπους και να μην μπορείς να τους αποχαιρετήσεις ενώ εμφανίστηκε απαισιόδοξος ότι το ποδόσφαιρο αλλά και η ζωή γενικότερα θα επιστρέψουν στην προ πανδημίας κανονικότητα.

Όσα είπε:

«Όλοι αμφιβάλλουμε για το πώς θα είναι ο κόσμος μετά από αυτό που συνέβη. Πέρα από την καραντίνα και την κατάσταση που μας έπληξε, πολύς κόσμος πέρασε αληθινά άσχημα γιατί επηρεάστηκε από αυτήν την κατάσταση με κάποιο τρόπο όπως συνέβη με όσους όσους έχασαν συγγενείς και φίλους και δεν είχαν (λόγω καραντίνας) την ευκαιρία για το ύστατο χαίρε.

Νομίζω ότι υπήρξαν πολλά αρνητικά πράγματα σε αυτή την κρίση, αλλά δεν υπάρχει τίποτα χειρότερα από το να χάνεις τους ανθρώπους που αγαπάς περισσότερο. Αυτό μου δημιουργεί τεράστια απογοήτευση και μου φαίνεται ότι είναι το πιο άδικο πράγμα του κόσμου.

Το ποδόσφαιρο δεν θα είναι ίδιο, θα πρέπει να προσαρμοστούμε στη νέα πραγματικότητα. Το ποδόσφαιρο όπως και η ζωή δεν θα είναι ίδια ξανά».

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ