Η Βαλένθια απάντησε στον Γκασπερίνι

Η Βαλένθια απάντησε στον Γκασπερίνι

Η Βαλένθια εξέδωσε ανακοίνωση υπογραμμίζοντας την έκπληξή της από την παραδοχή του Γκασπερίνι ότι είχε συμπτώματα κορονοϊού και δεν είχε λάβει προληπτικά μέτρα.

Η Βαλένθια επέκρινε τον προπονητή της Αταλάντα, Τζανπιέρο Γκασπερίνι, ο οποίος είχε καθίσει στον πάγκο της ομάδας του στη ρεβάνς των δύο συλλόγων για τη φάση των «16» του Champions League, επί ισπανικού εδάφους τον Μάρτιο, παρά το γεγονός ότι είχε παρουσιάσει συμπτώματα κορονοϊού.

Ο Γκασπερίνι επιβεβαίωσε στην «Gazzetta dello Sport» ότι ένιωθε άρρωστος την παραμονή του αγώνα, όπως επίσης ότι είχε διαγνωστεί θετικός σε τεστ αντισωμάτων.

Λίγες ώρες μετά τη δημοσιοποίηση της συνέντευξης του, η Βαλένθια εξέδωσε ανακοίνωση υπογραμμίζοντας την έκπληξή της από την παραδοχή του Γκασπερίνι ότι είχε συμπτώματα κορονοϊού και δεν είχε λάβει προληπτικά μέτρα.

«Τέτοιες ενέργειες έθεσαν σε κίνδυνο πολλούς ανθρώπους κατά τη διάρκεια του ταξιδιού και της διαμονής του στη Βαλένθια. Πρέπει να θυμόμαστε ότι αυτός ο αγώνας ήταν κεκλεισμένων των θυρών, εν μέσω αυστηρών μέτρων ασφαλείας για να αποφευχθεί ο κίνδυνος μετάδοσης της COVID-19, ακριβώς λόγω της παρουσίας ατόμων από μια περιοχή που είχε ήδη χαρακτηριστεί δημόσια ως «επικίνδυνη»».

Υπενθυμίζεται ότι μία εβδομάδα μετά τον αγώνα, η Βαλένθια είχε γνωστοποιήσει ότι το 35% της ομάδας και του προσωπικού της είχαν διαγνωστεί θετικοί στον κορονοϊό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ