Πρόεδρος La Liga: «Δεν θα είναι εύκολo να έχει αγώνες κάθε τρεις ημέρες»

Πρόεδρος La Liga: «Δεν θα είναι εύκολo να έχει αγώνες κάθε τρεις ημέρες»

Ο Χαβιέρ Τέμπας μίλησε για την επανέναρξη της La Liga και το γεγονός ότι θα έχει αγώνες κάθε τρεις μέρες, ξεκαθαρίζοντας πως θα είναι δύσκολο για τις ομάδες και τη διοργανώτρια αρχή.

Στις δυσκολίες που θα προκύψουν με την επανέναρξη της La Liga, αλλά και στους εξοντωτικούς ρυθμούς, στους οποίους καλούνται να ανταποκριθούν οι ποδοσφαιριστές, αναφέρθηκε ο πρόεδρος της διοργανώτριας Αρχής, Χαβιέρ Τέμπας.

«Δεν έχουμε, ακόμη, ανακοινώσει τα σχέδιά μας για μετά τις 18 Ιουνίου, επειδή περιμένουμε να μάθουμε πώς θα είναι ο καιρός», τόνισε ο Ισπανός παράγοντας και πρόσθεσε:

«Αλλά ναι, θέλουμε να παίζουμε κάθε τέσσερις μέρες. Οι αγώνες θα διεξάγονται διαδοχικά και οι παίκτες θα ξεκουράζονται τουλάχιστον 72 ώρες μεταξύ δύο αναμετρήσεων. Δεν θα είναι εύκολο. Πιστεύω ότι θα υπάρχει μόνο μία Δευτέρα χωρίς ποδόσφαιρο, αλλά ο στόχος είναι να παίζουμε κάθε τέσσερις ημέρες έως τις 19 Ιουλίου, προκειμένου να έχουμε τον πρωταθλητή, τις ομάδες που θα συμμετάσχουν στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις κι εκείνες που θα υποβιβασθούν».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ