Τέμπας: «Φίλαθλοι στα γήπεδα ανάλογα με τα μέτρα που ισχύουν στην πόλη»

Τέμπας: «Φίλαθλοι στα γήπεδα ανάλογα με τα μέτρα που ισχύουν στην πόλη»

Ο πρόεδρος της La Liga είναι θετικός στην παρουσία φιλάθλων στα γήπεδα, αλλά εφόσον συμβεί θέλει να γίνει με βάση τα μέτρα ασφαλείας της κάθε ισπανική πόλης.

Ο πρόεδρος της La Liga, Χαβιέρ Τέμπας μίλησε για την παρουσία κόσμου στα γήπεδα και δεν είναι αρνητικός αλλά θα εξαρτηθεί από τα μέτρα της κάθε περιοχής, κάτι που σε πρώτη ανάλυση δεν ευνοεί Ρεάλ και Μπαρτσελόνα.

Αυτό ουσιαστικά σημαίνει ότι ίσως ομάδες που βρίσκονται σε πόλεις που μπήκαν στην Φάση 3, ίσως να έχουν φιλάθλους σε ένα ποσοστό του 25%-30% στα γήπεδα τους. Αλλά σε αυτές τις ομάδες δεν βρίσκεται η Μπαρτσελόνα και η Ρεάλ, όπως επίσης και η Ατλέτικο, Εσπανιόλ, Βαγιαδολίδ, Βαλένθια, Βιγιαρεάλ μιας και οι πόλεις ή οι περιοχές στις οποίες βρίσκονται μόλις μπήκαν στην Φάση 2, όσον αφορά τα μέτρα για τον κορωνοϊό. Για παράδειγμα οι ομάδες από τη χώρα των Βάσκων, όπως η Μπιλμπάο και η Σοσιεδάδ που βρίσκονται σε καλύτερη κατάσταση όσον αφορά την πανδημία, θα μπορούν να έχουν κόσμο στα παιχνίδια τους.

«Είμαι υπέρ της διεξαγωγής ενός αγώνα με την παρουσία φιλάθλων. Είναι πιθανόν αυτό να γίνει σε κάποιες πόλεις, ανάλογα με τα μέτρα που έχουν σε ισχύ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ