«Ξέμεινε» με μοναδικό επιθετικό τον Μπενζεμά η Ρεάλ

«Ξέμεινε» με μοναδικό επιθετικό τον Μπενζεμά η Ρεάλ

Η Ρεάλ Μαδρίτης αντιμετωπίζει σοβαρό θέμα με τις απώλειες στην επίθεση με τον Ζινεντίν Ζιντάν να έχει μείνει με μοναδικό καθαρό φορ τον Καρίμ Μπενζεμά.

Εντονη ανησυχία έχει προκαλέσει στον Ζινεντίν Ζιντάν, το γεγονός ότι για το πρώτο παιχνίδι της ομάδας με την επανέναρξη, δεν θα έχει στη διάθεση του τους επιθετικούς της ομάδας, πλην του Καρίμ Μπενζεμά.

Ο Γάλλος φορ είναι ο μοναδικός ο οποίος θα μπορέσει να δώσει το παρών στην αναμέτρηση με την Εϊμπαρ την Κυριακή (14/06) καθώς οι Γιόβιτς και Μαριάνο, έχουν τεθεί νοκ-άουτ.

Ο Γιόβιτς ήταν ο πρώτος άτυχος της Ρεάλ, μετά τον τραυματισμό που υπέστη… σπίτι του ενώ και ο Μαριάνο είχε αισθανθεί ενοχλήσεις, όταν επέστρεψε στις ομαδικές προπονήσεις της ομάδας.

Έτσι, ο Καρίμ Μπενζεμά είναι ο μοναδικός επιθετικός που θα έχει στη διάθεσή του για το ματς με την Εϊμπάρ. Ο εμπειρος φορ είναι ο πρώτος σκόρερ της Ρεάλ Μαδρίτης με συνολικά 19 γκολ σε 36 παιχνίδια. Ο Μπενζεμά είχε πετύχει το τελευταίο του γκολ στις 8 Μαρτίου, κόντρα στην Μπέτις, στον τελευταίο αγώνα της Ρεάλ πριν τη διακοπή. Είχε ευστοχήσει από την άσπρη βούλα και τότε είχε βάλει τέλος σε ένα αρνητικό σερί χωρίς γκολ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ