Γκριεζμάν: «Δεν πήγα στην Μπαρτσελόνα για τους τίτλους»

Γκριεζμάν: «Δεν πήγα στην Μπαρτσελόνα για τους τίτλους»

Ο Γάλλος επιθετικός ανέφερε, ότι δεν άφησε την Ατλέτικο για τους τίτλους και ότι άλλοι είναι οι παράγοντες που συντέλεσαν σε αυτή την απόφαση.

Η μεταγραφή του Αντουάν Γκριεζμάν από την Ατλέτικο στη Μπαρτσελόνα, προξένησε διαμάχες ανάμεσα στους δύο εμπλεκόμενους συλλόγους. Κύριος λόγος όπως ανέφερε ο Γάλλος δεν είναι οι τίτλοι αλλά ένα νέο εργασιακό περιβάλλον.

Έχοντας αισθανθεί ότι ο κύκλος του στην ομάδα από την Μαδρίτη έκλεισε, ο διεθνής επιθετικός επισήμανε: «Δεν έφυγα για να κατακτήσω περισσότερους τίτλους, αλλά για να μάθω έναν νέο τρόπο ποδοσφαίρου και νέα πράγματα».

Για την επιστροφή του Λουίς Σουάρες είπε: «Είναι ο άνθρωπος που μαζί με τον Λιονέλ Μέσι κάνει τη διαφορά στα μεγάλα παιχνίδια. Μας έλειψε στα ματς που έχασε, όμως τώρα θα τον έχουμε ξανά μαζί μας».

Η νέα πραγματικότητα με την πανδημία του φονικού ιού, φέρνει νέες συνθήκες στο ποδόσφαιρο, όπως ανέφερε: «Είδα μερικά στιγμιότυπα από την Bundesliga με τα άδεια γήπεδα, τα ομοιώματα των οπαδών, τους πανηγυρισμούς δίχως αγκαλιές και η αλήθεια είναι ότι φαίνεται σε όλους μας περίεργο…».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ