Νίκη με το καλημέρα η Εσπανιόλ

Νίκη με το καλημέρα η Εσπανιόλ

Σημαντίκη νίκη με 2-0 πέτυχε η Εσπανιόλ κόντρα στην Αλαβές.

Η Εσπανιόλ πέτυχε σημαντική νίκη με 2-0 επί της Αλαβές, με την επιστροφή της La Liga. Η ομάδα από την Καταλονία μείωσε στους 3 βαθμούς από την 17η θέση, που εξασφαλίζει την σωτηρία στην πρώτη κατηγορία.

Χωρίς φάσεις κύλησε το πρώτο δεκαπεντάλεπτο. Στο 19ο λεπτό η Αλαβές έμεινε με δέκα παίκτες καθώς ο Πατσέκο βγήκε έξω από την περιοχή του κι έπιασε την μπάλα με τα χέρια και στο 29’ ο Ρομπέρτο, που τον αντικατέστησε, πραγματοποίησε μεγάλη διπλή επέμβαση σε διαδοχικά σουτ του Γου Λέι.

Ο Ισπανός κίπερ έσωσε ξανά την Αλαβές στο 40ο λεπτό, αποκρούοντας το κοντινό πλασέ του Καγιέρι και τελικά στο 45+4’ ο Εμπαρμπά σέντραρε και ο Εσπινόσα με κεφαλιά έκανε το 1-0.
Και με την έναρξη του 2ου μέρους, στο 47ο λεπτό, ο Εμπαρμπά βρήκε με τη μία τον Γου Λέι που από κοντά πλάσαρε για το 2-0. Στο 89ο λεπτό η ομάδα από την Καταλονία άγγιξε το 3ο γκολ αλλά ο Νταρντέρ πλάσαρε άστοχα σχεδόν σε κενό τέρμα.

ΕΣΠΑΝΙΟΛ: Όιερ, Εσπινόσα, Ντιντάκ, Καμπρέρα, Χάβι Λοπέθ, Νταβίντ Λόπεθ, Ρόκα Μελένδο (77’ Bάργκας), Γου Λέι (51’ Ραούλ ντε Τομάς), Καγιέρι (85’ Ιτουράσπε), Εμπαρμπά (51’ Νταρντέρ)

ΑΛΑΒΕΣ: Πατσέκο, Λαγουάρδια, Ναβάρο, Έλι (56’ Ριόχα), Ντουάρτε, Φέισα (56’ Πίνα), Αγιρεγαμπίρια, Έντγκαρ Μεντεθ (21’ Ρομπερτο), Βιδάλ, Καμαράσα (82’ Μπόρχα Σάινθ), Μπουρκ

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ