Ράμος: «Θα τα δώσουμε όλα για το πρωτάθλημα»

Ράμος: «Θα τα δώσουμε όλα για το πρωτάθλημα»

Ο Σέρχιο Ράμος σε δηλώσεις του επεσήμανε ότι η Ρεάλ θα τα δώσει όλα για τον τίτλο, τονίζοντας ότι απομένουν ακόμα δέκα τελικοί.

Η Ρεάλ Μαδρίτης επέστρεψε με νίκη μετά τη διακοπή του κορωνοϊού και συνεχίζει στη διεκδίκηση του τίτλου. Η «βασίλισσα» βρίσκεται δύο βαθμούς πίσω από τη Μπαρτσελόνα και ευελπιστεί ότι θα καταφέρει να κατακτήσει το πρωτάθλημα.

Ο Σέρχιο Ράμος σε δηλώσεις του επεσήμανε ότι η ομάδα του θα τα δώσει όλα για τον τίτλο, τονίζοντας ότι απομένουν ακόμα δέκα τελικοί.

«Είμαι χαρούμενος για τους τρεις βαθμούς και που παίξαμε ξανά ποδόσφαιρο. Έχουμε ακόμα δέκα τελικούς και θα δώσουμε ό,τι έχουμε. Ήταν λίγο περίεργο για όλους μας, μετά από μία δύσκολη περίοδο. Η επιστροφή του ποδοσφαίρου είναι χαρά για όλη τη χώρα. Όλα επιστρέφουν στα φυσιολογικά τους και είναι σημαντικό για όλους εμάς, να είμαστε ξανά στο γήπεδο. Πιστεύω τα πήγαμε καλά, ειδικά στα πρώτα 45 λεπτά, βγάλαμε καλή ένταση. Έχουμε να διορθώσουμε κάποια πράγματα και τώρα, θα προετοιμαστούμε για το επόμενο παιχνίδι» τόνισε ο αρχηγός της Ρεάλ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ