Κασίγιας: «Δεν κατεβαίνω στις εκλογές λόγω κορωνοϊού» (pic)

Κασίγιας: «Δεν κατεβαίνω στις εκλογές λόγω κορωνοϊού» (pic)

Ο Ίκερ Κασίγιας ανακοίνωσε πως λόγω της οικονομικής, κοινωνικής και υγειονομικής κατάστασης στην Ισπανία, δεν θα κατέβει για πρόεδρος της Ισπανικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας.

Τέλος ο Ίκερ Κασίγιας για πρόεδρος της Ισπανικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας.

Ο πρώην τερματοφύλακας της Ρεάλ Μαδρίτης, της Πόρτο και της Εθνικής Ισπανίας, ανακοίνωσε μέσω Δελτίου Τύπου ότι δεν θα κατέβει στις εκλογές της Π.Ο., λόγω της ιδιαίτερης και κρίσιμης κοινωνικής, οικονομικής και υγειονομικής κατάστασης που βιώνει η Ισπανία τους τελευταίους μήνες. Κυρίως εξαιτίας του κορωνοϊού δηλαδή.

Δείτε αναλυτικά το Δελτίο Τύπου του Κασίγιας:

«Θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι δεν θα λάβω μέρος στις προσεχείς εκλογές της RFEF.

Ο κύριος λόγος αυτής μου της απόφασης είναι η ιδιαίτερη κοινωνική, οικονομική και υγειονομική κατάσταση που βιώνει η χώρα μας, κάτι που κάνει τις εκλογές να περνούν σε δεύτερο πλάνο. Θεωρώ ότι είναι η στιγμή να ενωθούμε και όχι να χωριστούμε, γιατί το ποδόσφαιρο και η κοινωνία το χρειάζονται. Στο αθλητικό και ομοσπονδιακό σκέλος, θα πρέπει να επικεντρωθούμε στο πώς θα βοηθήσουμε τους παίκτες, τις ομάδες και τις διοργανώσεις και οι εκλογές μόνο θα μας ανάλωναν και θα μας έκαναν να επικεντρώσουμε τις δυνάμεις μας σε κάτι που δεν είναι θεμελιώδες.

Δεν είναι μια πόρτα που κλείνω για το μέλλον, θα ήθελα μια δίκαιη εκλογική διαδικασία, διαφανή και πραγματικά συμμετοχική, αναζητώντας το καλύτερο για το ισπανικό ποδόσφαιρο και σε αυτή την περίπτωση θεωρώ ότι δεν γίνεται, ελπίζω να γίνει στις επόμενες εκλογές με εμένα και με άλλους υποψηφίους.

Είμαι στη διάθεση της CSD, RFEF, La Liga, AFE και στους αντίστοιχους προέδρους τους για ό,τι θα μπορούσαν να χρειαστούν από εμένα και με χαρά θα συνεργαστώ για το καλό του ποδοσφαίρου. Τώρα θα πρέπει να είμαστε όλοι μαζί, για να πάμε μπροστά.

Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω την ομάδα εργασίας μου για αυτούς τους έντονους μήνες της καμπάνιας, αλλά και όλο τον κόσμο του ποδοσφαίρου, γενικά.

Εύχομαι, ότι μέσα σε αυτές τις δύσκολες καταστάσεις που ζούμε, να είστε όλοι καλά.

Ίκερ Κασίγιας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ