Δεν γεφυρώνεται το χάσμα Ζιντάν – Μπέιλ!

Δεν γεφυρώνεται το χάσμα Ζιντάν – Μπέιλ!

Στο… ναδίρ οι σχέσεις του Γκάρεθ Μπέιλ με τον Ζινεντίν Ζιντάν – Δεδομένη η επιθυμία του Γάλλου να φύγει ο Ουαλός στο τέλος της αγωνιστικής περιόδου.

«Όταν το γυαλί σπάσει δεν ξανακολλάει», λέει ο θυμόσοφος λαός και αυτή η φράση φαίνεται ότι ταιριάζει απόλυτα στη σχέση του τεχνικού της Ρεάλ Μαδρίτης, Ζινεντίν Ζιντάν με τον Γκάρεθ Μπέιλ.

Ο Γάλλος μπορεί να χρησιμοποίησε ως αλλαγή τον Ουαλό στο πρόσφατο παιχνίδι της Ρεάλ με την Εϊμπάρ, αλλά οι δύο άνδρες δεν έχουν καθόλου καλές σχέσεις και είναι δεδομένο ότι στο τέλος της αγωνιστικής περιόδου η διοίκηση της Ρεάλ θα κάνει τα πάντα για να ξεφορτωθεί τον Μπέιλ.

Ο Ζινεντίν Ζιντάν έχει εκφράσει πολλές φορές τη δυσαρέσκειά του για τη συμπεριφορά του Γκάρεθ Μπέιλ και είναι δεδομένη η επιθυμία του να αποχωρήσει ο Ουαλός από το ρόστερ της ομάδας. Αξίζει να σημειώσουμε ότι και ο ίδιος ο παίκτης δείχνει μέσω των εμφανίσεών του ότι θέλει να φύγει.

Στο παιχνίδι με την Εϊμπάρ η εμφάνισή του ήταν κατώτερη των περιστάσεων, γεγονός που δεν έμεινε ασχολίαστο από τον Γάλλο τεχνικό. Το έργο της Ρεάλ Μαδρίτης να απαλλαγεί από τον Γκάρεθ Μπέιλ, όμως, δεν είναι καθόλου εύκολο, αφού ο Ουαλός έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2022.

Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι για να χωρίσουν οι δρόμοι των δύο πλευρών πρέπει είτε η Ρεάλ Μαδρίτης να αποζημιώσει τον διεθνή μεσοεπιθετικό, είτε να βρεθεί μια ομάδα που θα θελήσει να τον αγοράσει. Ο Γκάρεθ Μπέιλ φέτος έχει πραγματοποιήσει συνολικά 15 συμμετοχές στο πρωτάθλημα, έχοντας 2 γκολ, ενώ στο πρόσφατο παιχνίδι με την Εϊμπάρ αγωνίστηκε για μισή ώρα.

Δείτε το σχετικό πρωτοσέλιδο της Marca:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ