Οσασούνα – Ατλέτικο Μαδρίτης 0-5

Οσασούνα – Ατλέτικο Μαδρίτης 0-5

Οι Ροχιμπλάνκος διέλυσαν εκτός έδρας με 5-0 την Οσασούνα και επέστρεψαν στην 4η θέση της βαθμολογίας.,

Σε παράσταση για ένα ρόλο μετέτρεψε η Ατλέτικο Μαδρίτης το παιχνίδι με την Οσασούνα, με την ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε να κερδίζει εύκολα με 5-0. Μια νίκη, που επανέφερε τους Ροχιμπλάνκος στην 4η θέση της βαθμολογίας.

Η ομάδα του Αργεντινού προπονητή έφτασε τους 49 πόντους και βρίσκεται στο +2 από την Ρεάλ Σοσιεδάδ, η οποία όμως έχει ένα ματς λιγότερο.

Η εικόνα του αγώνα:

Η Ατλέτικο Μαδρίτης μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και στο 8’ απείλησε με τον Κόκε, αλλά ο πορτιέρο της Οσασούνα αντέδρασε σωστά και απομάκρυνε τον κίνδυνο. Στο 26’ όμως οι φιλοξενούμενοι έκαναν το 1-0 με τον Ζοάο Φέλιξ. Ο Πορτογάλος επιθετικός των Ροχιμπλάνκος με άπιαστο σουτ από το πέναλτι νίκησε τον Ρουμπέν και άνοιξε το σκορ για την ομάδα του Τσόλο Σιμεόνε.

Ο 20χρονος «ξαναχτύπησε» στο 56’ και σε κενό τέρμα έκανε το 2-0, μετά από την ασίστ του Ντιέγκο Κόστα. Ο χρόνος κυλούσε και όλα έδειχναν ότι η Ατλέτικο θα πάρει σβηστά τη νίκη. Ωστόσο, στο τελευταίο 10άλεπτο οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν κατακόρυφα την απόδοσή τους και πέτυχαν τρία γκολ.

Στο 80’ ο Γιορέντε έκανε φοβερή ενέργεια στην περιοχή της Οσασούνα και με σουτ από δεξιά έγραψε το 0-3. Δύο λεπτά αργότερα ο Γιορέντε πέρασε κάθετα στον Μοράτα και αυτός σκόραρε για το 0-4, ενώ το κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο Καρασκό στο 88’ μετά από πάσα του Γιορέντε.

ΟΣΑΣΟΥΝΑ: Ρουμπέν, Αριδάνε, Νταβίντ Γκαρσία, Ουνάι Γκρσία (68’ Νάτσο Βιδάλ), Λάτο (68’ Εστουπινιάν), Πέρεθ, Τόρες, Μονκαγιόλα, Μπράσανατς (62’ Αντριάν Λόπεθ), Γκαγιέγκο (79’ Καρδόνα), Αρνάιθ (62’ Ρουμπέν Γκαρσία)

ΑΤΛΕΤΙΚΟ: Όμπλακ, Άριας, Χιμένεθ, Σάβιτς, Λόντι, Ερέρα, Σαούλ (85’ Καρασκό), Κόκε, Κορέα (63’ Γιορέντε), Φέλιξ (70’ Παρτέι), Κόστα (63’ Μοράτα)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ