Μαραντόνα : Έκραξε τη Σεβίλλη για την απόλυση Μπερίσο

Μαραντόνα : Έκραξε τη Σεβίλλη για την απόλυση Μπερίσο

Ο Ντιέγκο Μαραντόνα προχώρησ σε κάποια ιδιαίτερα καυστικά σχόλια όσον αφορά την απόλυση του Εδουάρδο Μπερίσο από τη Σεβίλλη, αλλά και την αντικατάσταση του από τον Βιντσέντζο Μοντέλα.

Ο Ντιέγκο Μαραντόνα σχολίασε με επικριτικό τρόπο την απόφαση της Σεβίλλης να απολύσει τον Εδουάρδο Μπερίσο, ο οποίος απομακρύνθηκε από τον πάγκο της ομάδας λίγο πριν τα Χριστούγεννα, εξαιτίας των κακών εμφανίσεων των Ανδαλουσιάνων.

Μάλιστα, ο Αργεντινός αστέρας δεν δίστασε να «κράξει» τη διοίκηση της Σεβίλλης να αντικαταστήσει τον Μπερίσο με τον Βιντσέντζο Μοντέλα, ο οποίος είχε απολυθεί από τη Μίλαν μετά από ένα τραγικό ξεκίνημα στη σεζόν.

«Είναι τρέλα το γεγονός ότι ο Μοντέλα αντικατέστησε τον Μπερίσο. Η Μίλαν είχε διώξει τον Μοντέλα. Υπήρχαν χιλιάδες προπονητές για να προσλάβουν. Δεν είναι δυνατόν οι μάνατζερ να κάνουν κουμάντο στο ποδόσφαιρο.Θα έπρεπε είτε να συνεχίσει ο Μπερίσο είτε να πάρουν άλλον. Αυτή η κατάσταση πρέπει κάποια στιγμή να αλλάξει» σχολίασε ο Μαραντόνα, ο οποίος είχε αγωνιστεί τη σεζόν 1992-93 με τη φανέλα της Σεβίλλης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ