Ρεάλ Σοσιεδάδ – Ρεάλ Μαδρίτης 1-2

Ρεάλ Σοσιεδάδ – Ρεάλ Μαδρίτης 1-2

Μεγάλη νίκη με 2-1 επί της Σοσιεδάδ για τη Ρεάλ Μαδρίτης, που έπιασε στην κορυφή της βαθμολογίας την Μπαρτσελόνα.

Η Ρεάλ νίκησε 2-1 τη Ρεάλ Σοσιεδάδ στο «Ανοέτα» για την 30ή αγωνιστική της Primera Division και «έπιασε» στην κορυφή την Μπαρτσελόνα, της οποίας υπερτερεί στην ισοβαθμία επιστρέφοντας ουσιαστικά στην πρώτη θέση του ισπανικού πρωταθλήματος.

Οι Βάσοι ξεκίνησαν καλύτερα, όμως δεν κατάφεραν να δημιουργήσουν τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να ανοίξουν το σκορ. Μετά το 30’, οι παίκτες του Ζινεντίν Ζιντάν πήραν την πρωτοβουλία και προσπάθησαν να κλείσουν τους γηπεδούχους στα καρέ τους χωρίς αποτέλεσμα.

Στο 3ο λεπτό ο Βινίσιους βρέθηκε σε καλή θέση αλλά έβαλε λάθος το πόδι του και η μπάλα έφυγε άουτ. Κακό το παιχνίδι από εκεί και πέρα με τις δύο ομάδες να μην μπορούν να ολοκληρώσουν τις φάσεις. Στο 33′ ο Μπενζεμά έκανε ένα σουτ με τον Ρεμίρο να διώχνει δύσκολα

Στην επανάληψη, η Ρεάλ μπήκε πιο αποφασισμένη στο γήπεδο και άρχισε να απειλεί περισσότερο την εστία της Σοσιεδάδ. Έτσι, στο 50’ ο Βινίσιους κέρδισε ένα αμφισβητούμενο πέναλτι και ο Σέρχιο Ράμος το μετέτρεψε σε γκολ.

Στο 68′ ο Γιανουζάι σκόραρε με σουτ αλλά ο διαιτητής ακύρωσε το γκολ θεωρώντας πως υπάρχει παίκτης της Σοσιεδάδ στο οπτικό πεδίο του Κουρτουά.

Στο 70′ ο Μπενζεμά κατέβασε την μπάλα και σκόραρε. Οι παίκτες των Βάσκων διαμαρτυρήθηκαν για κοντρόλ με το χέρι αλλά ο διαιτητής, αφού είδε το VAR, έδειξε σέντρα. Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να μειώσουν στο 84′ με κοντινό σουτ του Μερίνο και στο 94′ είχαν ευκαιρία σε κεφαλιά του Ελουστόνδο.

Ρ.ΣΟΣΙΕΔΑΔ: Ρεμίρο, Γκοροσαμπέλ (60’Ελουστόνδο), Λε Νορμάντ, Γιορέντε, Μονρεάλ, Θουμπέλδια (80’Θουμπιμένδι), Όντεγκααρντ (80’Λόπεθ), Μοερίνο, Πόρτου, Ογιαρθάμπαλ (60’Γιανουζάι), Ίσακ (80’Γουίλιαν Χοσέ).

ΡΕΑΛ Μ.: Κουρτουά, Καρβαχάλ, Βαράν, Ράμος (59’Μιλιτάο), Μαρσέλο (89’Μεντί), Καζεμίρο, Κρόος, Βαλβέρδε (89’Μόντριτς), Χάμες (78’Ασένσιο), Βινίσιους, Μπενζεμά (78’Μαριάνο).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ