Μπέτις : Λύνει το συμβόλαιο του Κάμπελ

Μπέτις : Λύνει το συμβόλαιο του Κάμπελ

Η Μπέτις θα λύσει το συμβόλαιο του Τζόελ Κάμπελ και ο Αρσέν Βενγκέρ καλείται να αποφασίσει για το μέλλον του Κοσταρικανού επιθετικού.

Ο Τζόελ Κάμπελ θα αποτελέσει άμεσα παρελθόν για την Μπέτις, καθώς μέσα ενημέρωσης στην πατρίδα του παίκτη θεωρούν δεδομένη την αποχώρηση πρώην άσου του Ολυμπιακού. Ο Κοσταρικανός επιθετικός αντιμετώπισε πρόβλημα τραυματισμού και θα είναι σε θέση να επιστρέψει στους αγωνιστικούς χώρους στα μέσα Φεβρουαρίου, ωστόσο η ομάδα της Ανδαλουσίας αποφάσισε να ολοκληρωθεί τώρα ο δανεισμός του παίκτη. Τα ρεπορτάζ μάλιστα αναφέρουν ότι η Μπέτις πήρε την συγκεκριμένη απόφαση, προκειμένου να κάνει μεταγραφή επιθετικού.

Ο Κάμπελ ανήκει στην Άρσεναλ και είχε παραχωρηθεί στην Μπέτις με την μορφή δανεισμού το περασμένο καλοκαίρι. Αυτή μάλιστα ήταν η δεύτερη θητεία του διεθνούς επιθετικού στην ισπανική ομάδα. Θα πρέπει εδώ να σημειωθεί πως οι πληροφορίες ήθελαν τον Ολυμπιακό να ενδιαφέρεται για την απόκτηση του 25χρονου άσου, αλλά οι ιθύνοντες των πρωταθλητών Ελλάδος ξεκαθάρισαν πριν από λίγες μέρες, ότι δεν υπάρχει θέμα επιστροφής του Κοσταρικανού στον Πειραιά.

Ο Αρσέν Βενγκέρ είναι αυτός που καλείται πλέον να αποφασίσει για το μέλλον του Κάμπελ κια όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά. Είναι πιθανό το ενδεχόμενο νέου δανεισμού αλλά δεν μπορεί να αποκλείσει κάποιος το ενδεχόμενο πώλησης παίκτη τον Ιανουάριο.

Αυτό πάντως που πρέπει να σημειωθεί είναι ότι στον Ολυμπιακό έκανε την καλύτερη σεζόν της καριέρας του ο διεθνής επιθετικός, φτάνοντας με τους ερυθρόλευκους στους 16 του Τσάμπιονς Λιγκ. Ο Κάμπελ μάλιστα είχε πετύχει το δεύτερο γκολ των πρωταθλητών Ελλάδος στην μεγάλη νίκη των πειραιωτών επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με 2-0 στο Καραϊσκάκη.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ