Χάμες Ροντρίγκες: «Θα ήθελα να μάθω γιατί δεν παίζω»

Χάμες Ροντρίγκες: «Θα ήθελα να μάθω γιατί δεν παίζω»

Ο Χάμες Ροντρίγκες μίλησε για την παρουσία του στη Ρεάλ Μαδρίτης και τον Ζινεντίν Ζιντάν και αναρωτήθηκε γιατι δεν παίζει στη βασίλισσα.

Ο Χάμες Ροντρίγκες έκανε πριν από δέκα χρόνια το μεγάλο ταξίδι και βρέθηκε από την Αργεντινή και την Μπάνφιλντ στην Πορτογαλία για λογαριασμό της Πόρτο.

Σε ηλικία 19 ετών, ο Κολομβιανός μεσοεπιθετικός, έδειξε μέρος του ταλέντου του με τους «δράκους» σημειώνοντας 25 γκολ σε 63 συμμετοχές. Τρία χρόνια αργότερα, εντάχθηκε στην Μονακό, όπου… πρόλαβε να παίξει μία χρονιά (34 ματς, εννέα γκολ), καθώς τον εντόπισαν τα… λαγωνικά της Ρεάλ Μαδρίτης και τον πήραν στην ισπανική πρωτεύουσα.

Τα πρώτα δύο χρόνια του με τους «μερένχες» ήταν «γεμάτα» (31 αγώνες την περίοδο 2015-16 και 28 την επόμενη χρονιά), όπως συνέβη και στην Βαυαρία (39 και 28 συμμετοχές), όπου μετακόμισε το 2017 ως δανεικός στην Μπάγερν Μονάχου. Ο δανεισμός του ολοκληρώθηκε και ο 29χρονος Κολομβιανός άσος, επέστρεψε στην Μαδρίτη, όπου όμως δεν φαίνεται να κερδίζει την εμπιστοσύνη του Ζινεντίν Ζιντάν.

Παρά το εξαιρετικό του συμβόλαιο, δεδομένου ότι εισπράττει 1,08 εκ. ευρώ μηνιαίως, ο Χάμες μετρά 14 συμμετοχές, εκ των οποίων επελέγη από τον «Ζιζού» στον αρχικό σχήμα, μόλις τις εννέα.

«Είναι μια καλή ερώτηση (γιατί δεν παίζω). Είναι κάτι που θα ήθελα κι εγώ να μάθω», δηλώνει χαμογελώντας» στην ιστοσελίδα GolCarakol και προσθέτει: «Όπως είπα και πριν, όταν κερδίζεις μεγάλους τίτλους με παίκτες που εμπιστεύεσαι και όταν έχεις τα βασικά συστατικά, είναι δύσκολο να αλλάξεις. Είναι επίσης περίπλοκο όταν ο προπονητής, δεν σου δίνει συνεχώς λεπτά συμμετοχής.

Γίνεται δύσκολο. Είναι πολύπλοκο να δείξεις τις ικανότητές σου σε λίγα λεπτά, δεν μπορείς να κάνεις ό,τι ξέρεις να κάνεις. Όσοι ζουν στον κόσμο του ποδοσφαίρου, ξέρουν τι λέω. Δεν υπήρξε ποτέ πρόβλημα με τον προπονητή. Κάθε προπονητής έχει τα γούστα του. Έχουμε μια κανονική εργασιακή σχέση. Λέγονται πολλά για εμένα και σχεδόν όλα, είναι απλώς ψέματα. Αυτό που με ενοχλεί περισσότερο, είναι ότι αμφισβητείται ο επαγγελματισμός μου. Δεν το δέχομαι. Είμαι πολύ επαγγελματίας, γι ‘αυτό έφτασα εκεί που είμαι. Ας με αφήσουν ήσυχο.

Οι άνθρωποι που είναι δίπλα μου και που έχουν δουλέψει μαζί μου, ξέρουν σε τι αναφέρομαι. Φροντίζω τον εαυτό μου, όπως κανένας άλλος. Προπονούμαι πολύ σε καθημερινή βάση. Πάντα θέλω να βελτιώνομαι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ