Μέσι : Πάνω από 100 εκατ. το νέο του συμβόλαιο!

Μέσι : Πάνω από 100 εκατ. το νέο του συμβόλαιο!

Τα περιβόητα «Football Leaks» έφεραν στο φως τα πραγματικά νούμερα στο συμβόλαιο συνεργασίας μεταξύ Μέσι και Μπαρτσελόνα, μια ματιά στα οποία προκαλεί… ίλιγγο.

Η αποκάλυψη αυτή προέρχεται από τη συνδυασμένη δράση του γερμανικού περιοδικού Spiegel και της γαλλικής ιστοσελίδας Mediapart, προκύπτοντας έτσι τα «Football Leaks».

Εκεί λοιπόν γίνεται λόγος για τον ετήσιο μισθό του Μέσι για κάθε ένα από τα τέσσερα χρόνια που έχει υπογράψει με τους Μπλαουγκράνα, το οποίο αγγίζει τα 104.441.346. Για να γίνουμε πιο αναλυτικοί, οι δυο πλευρές έχουν υπογράψει δύο συμβόλαια. Το πρώτο αφορά τη συνεργασία της ομάδας και του παίκτη και το δεύτερο, το δικαίωμα της Μπάρτσα να εκμεταλλεύεται την εικόνα του Αργεντινού super star.

Έτσι λοιπόν οι καθαρές ετήσιες απολαβές του Μέσι θα είναι 71.053.846 (85% μισθός-15% δικαιώματα προβολής), γεγονός που θα του αποφέρουν σε ορίζοντα τετραετίας 284.215.846 εκατ. ευρώ. Το… ζουμί όμως βρίσκεται σε δύο μεγάλα μπόνους. Το μπόνους υπογραφής που απέφερε στον Μέσι 63.5000.00 ευρώ και το μπόνους αφοσίωσης το οποίο θα λάβει εφόσον εξαντληθεί η προσυμφωνημένη συνεργασία τετραετίας με τους Μπλαουγκράνα και θα αγγίξει τα 70 εκατομμύρια ευρώ.

Αν κάνετε τις πράξεις προκύπτει το αστρονομικό ποσό των 417.715.384 ευρώ…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ