Ο Αρτούρ φεύγει αλλά ο Σετιέν τον υπολογίζει

Ο Αρτούρ φεύγει αλλά ο Σετιέν τον υπολογίζει

Ο προπονητής της Μπαρτσελόνα συμπεριέλαβε τον Βραζιλιάνο στην αποστολή για το παιχνίδι με τη Θέλτα.

Ο Αρτούρ θα συνεχίσει την καριέρα του στη Γιουβέντους, αλλά αυτό δεν πτοεί τον Κίκε Σετιέν. Ο Ισπανός προπονητής συμπεριέλαβε τον Βραζιλιάνο στην αποστολή της Μπαρτσελόνα για το εκτός έδρας παιχνίδι με τη Θέλτα.

Ο Σετιέν υποστήριξε ότι θεωρεί τον Αρτούρ επαγγελματία και περιμένει να μην επηρεαστεί η απόδοση του στο παιχνίδι του Βίγκο. Βέβαια, αυτό δεν είναι το πιο εύκολο πράγμα και ο Σετιέν το παραδέχτηκε όταν ρωτήθηκε σχετικά:

«Είναι ένας παίκτης όπως όλοι οι άλλοι στην Μπαρτσελόνα και τον υπολογίζω. Θα προπονηθεί, θα ταξιδέψει και θα έχει την ευκαιρία να παίξει με την Θέλτα. Ελπίζω όλες αυτές οι φήμες να μην τον επηρεάσουν. Αν παίξει, θα δώσει το καλύτερο που μπορεί. Αυτό που συμβαίνει είναι ασυνήθιστο, ένας παίκτης να εμπλέκεται σε μία τέτοια κατάσταση πριν τελειώσει η σεζόν. Υπάρχουν σπουδαία παιχνίδια μπροστά μας. Η κρίση του κορωνοϊού είναι η πηγή αυτών των καταστάσεων που πρέπει να αποδεχθούμε. Είναι πάντως επαγγελματίας και θα είναι μέχρι την τελευταία του μέρα στην Μπαρτσελόνα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ