Αλμερία: Παρελθόν ο Γκούτι (pic)

Αλμερία: Παρελθόν ο Γκούτι (pic)

Η Αλμερία μετά την τελευταία ήττα, αποφάσισε να λύση την συνεργασία της με τον Γκούτι, ο οποίος είχε απασχολήσει τον Άρη.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής της Ρεάλ Μαδρίτης, Γκούτι, είναι και επίσημα παρελθόν από τον πάγκο της Αλμερία. Παρότι ο ισπανικός σύλλογος βρίσκεται στην τρίτη θέση της δεύτερης κατηγορίας Ισπανίας, η διοίκηση αποφάσισε να λύσει το συμβόλαιο του 43χρονου τεχνικού μετά την τελευταία εντός έδρας ήττα από την Αλκορκόν.

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, για τον οποίο ενδιαφέρθηκε ο Άρης για την άκρη του πάγκου του, ξαφνιάστηκε με αυτή την απόφαση ενώ αποτελεί τον τρίτο προπονητή που αλλάζει μέσα στην χρονιά η Αλμερία, μετά τους Όσκαρ Φερνάντεζ και Πέδρο Εμάνουελ. Μετά από 7 μήνες παρουσία, η συγκομιδή ήταν 9 νίκες, 5 ισοπαλίες και 7 ήττες σε διάστημα 21 αγωνιστικών ενώ βαθμολογικά, η ισπανική ομάδα βρίσκεται μόλις πέντε βαθμούς διαφορά από την δεύτερη Σαραγόσα και την απευθείας άνοδο στην πρώτη κατηγορία.

Ως παίκτης, ο Γκούτι αγωνίστηκε 14 φορές με το εθνόσημο της Ισπανίας, την ίδια στιγμή που σκόραρε 77 τέρματα σε συνολικά 542 αγώνες με την Ρεάλ Μαδρίτης. Η Μπεσίκτας αποτέλεσε την τελευταία του ομάδα αλλά και την πρώτη στους πάγκους, αφού είχε τον ρόλο του βοηθού προπονητή.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ