Θέλτα-Μπαρτσελόνα 2-2

Θέλτα-Μπαρτσελόνα 2-2

Η Μπαρτσελόνα προηγήθηκε δύο φορές στην έδρα της Θέλτα, αλλά δεν κατόρθωσε να πάρει το τρίποντο (2-2), με τον Άσπας να στέλνει τον τίτλο στην Μαδρίτη!

Ότι μπορεί κάνει η Μπαρτσελόνα για να καταλήξει ο τίτλος στην Μαδρίτη και την Ρεάλ! Η ομάδα του Σετιέν φιλοξενήθηκε από την Θέλτα στο Μπαλαΐδος για την 32η αγωνιστική της La Liga και παρότι προηγήθηκε δύο φορές στην αναμέτρηση, έμεινε στο 2-2, με τον Ζιντάν να… χαμογελά. Αυτός που έστησε… μπλόκο στους Καταλανούς, ήταν ο Ιάγο Άσπας με τρομερό φάουλ στο 88′, στερώντας το τρίποντο από την Μπαρτσελόνα. Η ομάδα της Βαρκελώνης είναι στο +1 από την Ρεάλ, η οποία φιλοξενείται αύριο (28/6) από την τελευταία Εσπανιόλ και έχει την ευκαιρία να μείνει μόνη στην κορυφή της βαθμολογίας.

Το ματς ξεκίνησε ιδανικά για την Μπαρτσελόνα, με την ομάδα του Σετιέν να ανοίγει το σκορ στο 20ο λεπτό. Μετά από φάουλ και τρομερή κομπίνα του Μέσι, η μπάλα κατέληξε στο κεφάλι του Σουάρες, με τον Ουρουγουανό να την στέλνει στα δίχτυα. Η Μπάρτσα συνέχιζε να χάνει ευκαιρίες και το… πλήρωσε. Ετσι, στο 50′ η Θέλτα απάντησε με τον Σμολόβ, έπειτα από ασίστ του Άσπας. Στο 67΄, ο Μέσι ανέλαβε και πάλι χρέη… σερβιτόρου και ο Σουάρες… εκτελεστή! Πάσα του Αργεντινού μάγου, με τον 33χρονο επιθετικό να κάνει το 1-2.

Η απόλυτη ψυχρολουσία ήρθε στο 88΄ για την ομάδα της Βαρκελώνης. Ο Άσπας αποδείχθηκε ο δήμιος των Καταλανών, καθώς με απευθείας εκτέλεση φάουλ νίκησε τον Τερ Στέγκεν για το 2-2.

Με αυτό το αποτέλεσμα, η ομάδα του Γκαρθία απέκτησε διαφορά 8 πόντων από την επικίνδυνη ζώνη.

ΘΕΛΤΑ: Μπλάνκο, Αραούχο (73’ Μουρίγιο), Βάσκεθ, Σάενθ, Γιοκουσλού (60’ Μπράνταριτς), Αϊντού, Ντένις Σουάρεθ, Μπράις Μέντεθ (60’ Ραφίνια), Άσπας, Σμολόβ (60’ Νολίτο), Γκονσάλες (81’ Μίνα)

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Τερ Στέγκεν, Πικέ, Άλμπα (82’ Φίρπο), Σεμέδο, Ουμτιτί, Πουτς (86’ Αρτούρ), Ράκιτιτς, Βιδάλ, Μέσι, Φάτι (69’ Μπρέθγουεϊτ), Σουάρες (81’ Γκριεζμάν)

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ