Μπαρτσελόνα: Περιμένει το CAS για να … κάνει κίνηση για τον Γκουαρδιόλα

Μπαρτσελόνα: Περιμένει το CAS για να … κάνει κίνηση για τον Γκουαρδιόλα

Όπως αναφέρει δημοσίευμα από το εξωτερικό, η Μπαρτσελόνα έχει θέσει στόχο την επιστροφή του Πεπ Γκουαρδιόλα και περιμένει να δει αν τελικά θα ισχύσει η τιμωρία της Μάντσεστερ Σίτι.

Τα συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα της Μπαρτσελόνα το τελευταίο διάστημα έχουν φέρει σε δύσκολη θέση τον Κίκε Σετιέν, με την διοίκηση των Μπλαουγκράνα μέχρι στιγμής να δίνει ψήφο εμπιστοσύνης στον πρώην 61άχρονο τεχνικό. Ωστόσο, σύμφωνα με όσα αναφέρει η Sunday Express η Μπαρτσελόνα έχει βάλει ως στόχο την επιστροφή του Πεπ Γκουαρδιόλα στο πάγκο της ομάδας.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το βρετανικό δημοσίευμα, οι Μπλαουγκράνα παρακολουθούν από κοντά την εξέλιξη της υπόθεσης της Μάντσεστερ Σίτι στο CAS και περιμένουν να δουν αν θα ισχύσει η τιμωρία του αποκλεισμού δύο ετών των «πολιτών» από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις λόγω παραβίασης του FFP.

Σε περίπτωση που οι Πολίτες δεν δικαιωθούν, τότε η Μπαρτσελόνα θα κάνει κίνηση για να φέρει τον Καταλανό τεχνικό πίσω στο Καμπ Νου. Πάντως αξίζει να σημειωθεί ότι το CAS αναμένεται να βγάλει απόφαση για την υπόθεση της Μάντσεστερ Σίτι στο πρώτο δεκαπενθήμερο του Ιουλίου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ