Λεβάντε – Μπέτις 4-2

Λεβάντε – Μπέτις 4-2

Ματσάρα μεταξύ Λεβάντε και Μπέτις, με τους γηπεδούχους να προηγούνται με 4-0 στο 60' και τελικά να παίρνουν τη νίκη με 4-2.

Θεωρητικά ήταν ένα παιχνίδι αμφίρροπο ανάμεσα σε δύο ομάδες που βαθμολογικά τις χώριζε ένας πόντος. Χωρίς στόχους πλέον στη σεζόν, αφού είναι σχεδόν απίθανο να κινδυνεύσουν και δεν μπορούν να κυνηγήσουν το κάτι παραπάνω, Λεβάντε και Μπέτις έπαιξαν ανοιχτά, δίχως σκοπιμότητα. Και το… jogo bonito που επέλεξαν βόλεψε τη Λεβάντε, η οποία μέχρι το 60′ ήταν μπροστά με 4-0 και θα μπορούσε στην κόντρα επίθεση να πετύχει και 5ο και 6ο γκολ.

Τελικά η Μπέτις κατάφερε κάπως να περιορίσει τη ζημιά, σημειώνοντας δύο γκολ στο τελευταίο εικοσάλεπτο, με τη Λεβάντε να επικρατεί τελικά με 4-2.

Η Μπέτις ήταν αυτή που έχασε τις πρώτες καλές στιγμές, αλλά οι γηπεδούχοι πήραν προβάδισμα κόντρα στη ροή του αγώνα με τον Μπόρχα Μαγιοράλ στο 21′ και πήγαν στα αποδυτήρια με το υπέρ τους 2-0, χάρη σε γκολ του Μπάρντι στο 35′. Με τον ίδιο τρόπο μπήκε η Λεβάντε και στο δεύτερο ημίχρονο, σημειώνοντας δύο ακόμα γκολ νωρίς. Ο Μοράλες στο 50′ και ο Ροσίνα στο 59′ έφτασαν τον δείκτη του σκορ στο 4-0, με τους γηπεδούχους να χάνουν μεγάλες ευκαιρίες και για πέμπτο γκολ.

Δεν το πέτυχαν και η Μπέτις βρήκε την ευκαιρία να μειώσει και να περιορίσει τη ζημιά. Στο 70′ ο Κανάλες μείωσε σε 4-1 και στο 87′ ο Χουάνμι έκανε το 4-2, με την Μπέτις να πιέζει και να προσπαθεί να μπει και πάλι στο ματς στα τελευταία λεπτά, αλλά να μην τα καταφέρνει. Το 4-2 ήταν το τελικό σκορ σε ένα ματς πολύ χορταστικό και ένα από τα πιο εντυπωσιακά στη φετινή La Liga.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ