Eσπανιόλ-Ρεάλ Μαδρίτης 0-1

Eσπανιόλ-Ρεάλ Μαδρίτης 0-1

Με ένα γκολ του Κασεμίρο, η Ρεάλ Μαδρίτης πέρασε από την έδρα της Εσπανιόλ και αποσπάστηκε δυο βαθμούς από την Μπαρτσελόνα.

Την ισοπαλία της Μπαρτσελόνα κόντρα στην Θέλτα εκμεταλλεύτηκε η Ρεάλ Μαδρίτης. Η ομάδα του Ζινεντίν Ζιντάν πέρασε από την έδρα της Εσπανιόλ με το γκολ του Κασεμίρο και είναι μόνη πρώτη στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, στο +2 από τους Μπλαουγκράνα.

Η Βασίλισσα μπορεί να μην εντυπωσίασε με την εμφάνιση της, ωστόσο το γκολ του Βραζιλιάνου με την λήξη του πρώτου ημιχρόνου, μετά από μαγική ενέργεια του Καρίμ Μπενζεμά ήταν αρκετό για να φύγει από την Βαρκελώνη με τους τρεις βαθμούς της νίκης και να πάρει προβάδισμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, λίγες στροφές πριν από το φινάλε.

Ωστόσο, λίγο πριν την λήξη του παιχνιδιού η Εσπανιόλ έχασε μεγάλη ευκαιρία να φέρει το παιχνίδι στα ίσια, ωστόσο η κεφαλιά του Εσπινόσα έξυσε το δοκάρι της εστίας του Κουρτουά, με αποτέλεσμα να μείνει το 1-0 υπέρ της Βασίλισσας.

ΕΣΠΑΝΙΟΛ: Ντιέγκο Λόπεθ, Ντιντάκ (46’ Πεδρόσα), Εσπινόσα, Νταβίντ Λόπεθ (83’ Λοθάνο), Καμπρέρα, Βίκτορ Γκόμεθ, Ρόκα, Νταρντέρ (69’ Καγιέρι), Γου Λέι (57’ Μελένδο), Ντε Τομάς, Εμπαρμπά (69’ Μελαμέδ).

ΡΕΑΛ: Κουρτουά, Ράμος, Βαράν, Καρβαχάλ, Μαρσέλο, Ίσκο (64’ Ροδρίγο), Κασεμίρο, Κρόος, Μπενζεμά, Βαλβέρδε, Αζάρ (63’ Βινίσιους).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ