Μπαρτσελόνα: Χάσμα μεταξύ παικτών και Σετιέν

Μπαρτσελόνα: Χάσμα μεταξύ παικτών και Σετιέν

Μετά το φινάλε του αγώνα με τη Θέλτα, οι παίκτες της Μπαρτσελόνα την... έπεσαν στον Κίκε Σετιέν για τις επιλογές του.

Η ισοπαλία της Μπαρτσελόνα με τη Θέλτα την έριξε από την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, με τους μπλαουγκράνα να βλέπουν χθες το βράδυ τη Ρεάλ Μαδρίτης να επικρατεί της Εσπανιόλ και να πηγαίνει στο +2. Και οι παίκτες έχουν βρει τον… ένοχο στο πρόσωπο του Κίκε Σετιέν.

Στο τέλος του αγώνα στο Βίγκο παίκτες και προπονητής είχαν μεγάλη συζήτηση στα αποδυτήρια, όπως αναφέρει η Marca, με τους ποδοσφαιριστές να κατηγορούν τον προπονητή για τις επιλογές του και κυρίως για τη διαχείριση του αγώνα.

Μάλιστα, εκεί που στάθηκαν ιδιαίτερα ήταν στο γεγονός πως ο Σετιέν έβγαλε από το γήπεδο τους Αρτούρ και Σουάρες, με την Μπαρτσελόνα να δέχεται την ισοφάριση, ενώ στο φινάλε «φλέρταρε» και με την ήττα, με τη Θέλτα να έχει τεράστια ευκαιρία στις καθυστερήσεις.

Ενδεικτικές, μάλιστα, ήταν και οι δηλώσεις του Σουάρες μετά το τέλος του αγώνα, ο οποίος τόνισε πως οι προπονητές είναι εκείνοι που πρέπει να αναλύσουν τι συμβαίνει στα εκτός έδρας παιχνίδια και η Μπαρτσελόνα χάνει βαθμούς.

«Υπάρχει κάτι που πρέπει να αναλύσουν οι προπονητές σε αυτές τις καταστάσεις. Έχεις την αίσθηση ότι σημαντικοί πόντοι χάνονται όταν παίζουμε εκτός έδρας που σε άλλες, προηγούμενες, σεζόν δεν τις χάναμε», τόνισε ο έμπειρος Ουρουγουανός επιθετικός.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ