Σετιέν: «Δεν υπάρχει πρόβλημα στα αποδυτήρια»

Σετιέν: «Δεν υπάρχει πρόβλημα στα αποδυτήρια»

Ο τεχνικός της Μπαρτσελόνα, Κίκε Σετιέν διέψευσε πως υπάρχει θέμα στα αποδυτήρια της ομάδας

Η Μπαρτσελόνα άφησε δύο πόντους στο Βίγο και πλέον βλέπει την… πλάτη της Ρεάλ Μαδρίτης. Το αποτέλεσμα με την Θέλτα, έχει δημιουργήσει τριγμούς στο εσωτερικό της ομάδας, με τον κόουτς της Μπαρτσελόνα, Κίκε Σετιέν να διαψεύδει πως υπάρχει θέμα στα αποδυτήρια.

Ο τεχνικός των «μπλαουγκράνα» μίλησε στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του πολύ σημαντικού αυριανού (30/6)  αγώνα με την Ατλέτικο Μαδρίτης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κίκε Σετιέν:

Για το παιχνίδι με την Ατλέτικο: «Είναι αλήθεια ότι οι αγώνες με την Ατλέτικο Μαδρίτης είναι εξαιρετικά περίπλοκοι και δύσκολοι. Είναι μια εξαιρετική ομάδα. Θα κάνει τα πράγματα δύσκολα για εμάς. Αλλά θεωρώ ότι όλοι οι αγώνες είναι εξίσου σημαντικοί με αυτόν. Η νίκη είναι απαραίτητη, γιατί όλα μπορούν να συμβούν, αλλά κάθε φορά που οι αγώνες μειώνονται και το περιθώριο που έχουμε είναι μικρότερο».

Για τη διαχείριση της ομάδας: «Είναι αλήθεια ότι υπάρχουν πάντα αντιπαραθέσεις. Στη ζωή, ο καθένας έχει τον δικό του τρόπο σκέψης και είναι φυσιολογικό να υπάρχουν διαφορές. Δεν ήμουν ούτε εγώ εύκολος παίκτης στην εποχή μου. Όλοι έχουν την οπτική τους για πράγματα. Υπάρχει καλή επικοινωνία, είναι συγκεκριμένα ζητήματα που δεν είναι τόσο μεγάλης σημασίας».

Για την ένταση στα αποδυτήρια: «Όταν δεν υπάρχουν νίκες, συμβαίνει. Όμως η σχέση είναι καλή, υπάρχουν συγκεκριμένες στιγμές που διαφωνούμε. Αλλά δεν βλέπω κανένα πρόβλημα που αξίζει να αναφερθεί. Η αλήθεια είναι ότι αυτή η κατάσταση είναι νέα, και είμαι σε μια περίοδο που ανακαλύπτω πολλά πράγματα. Ο χρόνος θα βάλει τον καθένα στη θέση του».

Για τη Ρεάλ Μαδρίτης: «Μπορούμε να ελέγξουμε αυτό που μπορούμε να ελέγξουμε: εμάς. Πρέπει να βελτιωθούμε ώστε να μην ξανασυμβεί αυτό. Ας ελπίσουμε ότι ο αντίπαλος θα μας δώσει περισσότερες διευκολύνσεις, αλλά πρέπει να συνεχίσουμε να σκεφτόμαστε εμάς μέχρι την τελευταία μέρα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ