Τέλος η χρονιά για τον Όντεγκααρντ

Τέλος η χρονιά για τον Όντεγκααρντ

Ο Μάρτιν Όντεγκααρντ υποφέρει από τενοντοπάθεια στο δεξί γόνατο και θα χάσει όλο το υπόλοιπο της φετινής σεζόν.

Η επανέναρξη της La Liga εξελίσσεται σε… εφιάλτη για τη Ρεάλ Σοσιεδάδ, η οποία από την τέταρτη θέση που βρισκόταν τη στιγμή της διακοπής, έχει υποχωρήσει στην έβδομη και κινδυνεύει να χάσει ακόμη και το εισιτήριο για το Europa League της επόμενης περιόδου. Σαν να μην έφτανε η αγωνιστική «κατρακύλα», η ομάδα του Σαν Σεμπαστιάν χάνει και έναν από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές της, τον Μάρτιν Όντεγκααρντ, ο οποίος υποφέρει από τενοντοπάθεια στο δεξί γόνατο.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του συλλόγου, ο Νορβηγός μέσος μετέβη σήμερα στη Βαρκελόνη, προκειμένου να εξεταστεί από ειδικό γιατρό και να αποφασιστεί η θεραπεία που θα ακολουθήσει, με το ενδεχόμενο χειρουργικής επέμβασης να μην έχει αποκλειστεί. Σε κάθε περίπτωση, θεωρείται βέβαιο ότι ο 22χρονος διεθνής δεν θα αγωνιστεί στο υπόλοιπο του πρωταθλήματος.

Ο 22χρονος Όντεγκααρντ ανήκει στη Ρεάλ Μαδρίτης και παραχωρήθηκε φέτος ως δανεικός στη Σοσιεδάδ, στην οποία πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις, με τέσσερα γκολ και πέντε ασίστ σε 27 ματς πρωταθλήματος. Ο τραυματισμός του -ανάλογα με τη σοβαρότητά του- ενδέχεται να επηρεάσει και το άμεσο μέλλον του, αναφορικά με το αν θα επιστρέψει στους «μερένγκες» ή αν θα μείνει για άλλον ένα χρόνο στο Σαν Σεμπαστιάν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ