Συνεχίζει να γράφει ιστορία ο Μέσι: «Έπιασε» τα 700 γκολ (vid)

Συνεχίζει να γράφει ιστορία ο Μέσι: «Έπιασε» τα 700 γκολ (vid)

Ο Λιονέλ Μέσι σκόραρε με πέναλτι απέναντι στην Ατλέτικο κι έγραψε ιστορία, καθώς έφτασε τα 700 τέρματα μπαίνοντας σε μια πολύ κλειστή λίστα.

Ο Λιονέλ Μέσι αποτελεί έναν ζωντανό θρύλο του παγκόσμιου ποδοσφαίρου και έναν παίκτη που αναμφίβολα θα είναι από τους κορυφαίους που πάτησαν ποτέ το πόδι τους στη Γη. Ο Αργεντινός επιθετικός μπορεί να είδε την Μπαρτσελόνα να μην κερδίζει ούτε την Ατλέτικο στο Καμπ Νου και να χάνει ουσιαστικά το πρωτάθλημα, όμως εκείνος συνεχίζει ακάθεκτος να «σπάει» το ένα ρεκόρ μετά το άλλο.

Πιο συγκεκριμένα, ο σούπερ σταρ των μπλαοθυγκράνα κα της εθνικής Αργεντινής σημείωσε το 700ο γκολ στην καριέρα του στον αγώνα με την Ατλέτικο Μαδρίτης, σε ένα μοναδικό επίτευγμα.

Ο Αργεντίνος σούπερ σταρ βρήκε δίχτυα στο 50′ με εκτέλεση πέναλτι αλά Πανένκα κι έγινε ο δεύτερος εν ενεργεία αθλητής που έχει σκοράρει 700 φορές πίσω από τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ο Μέσι έχει σημειώσει 70 γκολ με την Εθνική Αργεντινής και 630 με την Μπαρτσελόνα, όπου είναι κι ο πρώτος της σκόρερ και μπήκε σε ένα πολύ κλειστό κλαμπ, μαζί με Ρονάλντο, Γκερντ Μίλερ και Πελέ.

Δείτε το πέναλτι α λα Πανένκα:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ