Ζιντάν: «Μένουν έξι τελικοί για το πρωτάθλημα»

Ζιντάν: «Μένουν έξι τελικοί για το πρωτάθλημα»

Ο Ζινεντίν Ζιντάν τόνισε ότι παρά την ισοπαλία της Μπαρτσελόνα, η Ρεάλ Μαδρίτης δεν έχει κατακτήσει ακόμη το πρωτάθλημα.

Το βράδυ της Τρίτης (30/6) η Μπαρτσελόνα πέταξε βαθμούς στο «Καμπ Νου» καθώς έμεινε στην εντός έδρας ισοπαλία με 2-2 κόντρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης για την 33η αγωνιστική της La Liga. Συνεπώς η Ρεάλ Μαδρίτης έχει την ευκαιρία να ξεφύγει με νίκη στο αυριανό παιχνίδι με τη Χετάφε (2/7) στο +4 από τους «μπλαουγκράνα», γεγονός που δεν επηρεάζει τον Ζινεντίν Ζιντάν.

Ο προπονητής της «Βασίλισσας» εμφανίστηκε συγκρατημένος για τη συνέχεια του ισπανικού πρωταθλήματος χαρακτηρίζοντας τα έξι εναπομείναντα παιχνίδια της ομάδας του ως τελικούς.

Αναλυτικά δήλωσε:

Για την κατάσταση της ομάδας: «Είμαι χαρούμενος και περήφανος για τους παίκτες μου, γιατί αυτό που κάνουν δεν είναι εύκολο. Έχουμε ακόμη έξι τελικούς και πρέπει να δώσουμε το μέγιστο. Είμαστε καλά, αλλά αυτό δεν σημαίνει τίποτα. Μένουν έξι παιχνίδια ακόμα. Είμαστε με ένα βαθμό διαφορά. Και όλα θα κριθούν μέχρι το τέλος».

Για το πόσο σημαντική είναι η νίκη επί της Χετάφε: «Δεν ξέρεις τι θα συμβεί αύριο. Εάν κερδίσουμε δεν θα συμβεί κάτι οριστικό. Δεν θα αλλάξουμε. Απλώς πρέπει να συνεχίσουμε με την ενέργειά μας, η οποία είναι καλή. Η Χετάφε θα το κάνει πολύ περίπλοκο για εμάς, αλλά θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε».

Για το πόσο πιστεύει στο πρωτάθλημα: «Η πραγματικότητα είναι ότι απομένουν 18 βαθμοί. Δεν μπορείς να πεις τίποτα έως ότου να είσαι μαθηματικά πρωταθλητής. Το έχω ζήσει ως παίκτης. Δεν έχουμε κερδίσει τίποτα. Ούτε οι παίκτες ούτε εγώ το έχουμε ξεχάσει αυτό».

Για την κρίση στην Μπαρτσελόνα: «Δεν έχουμε κερδίσει τίποτα ακόμη».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ