Ρεάλ Μαδρίτης-Χετάφε 1-0

Ρεάλ Μαδρίτης-Χετάφε 1-0

Με ένα γκολ του Σέρχιο Ράμος η Ρεάλ Μαδρίτης επικράτησε με 1-0 της Χετάφε και αποσπάστηκε τέσσερις βαθμούς από την Μπαρτσελόνα.

Την ισοπαλία της Μπαρτσελόνα κόντρα στην Ατλέτικο εκμεταλλεύτηκε η Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία επικράτησε με 1-0 της Χετάφε, παίρνοντας προβάδισμα τεσσάρων βαθμών από τους Μπλαουγκράνα. Η Βασίλισσα έπαιξε με την φωτιά αλλά το χτύπημα πέναλτι του Σέρχιο Ράμος (79΄) ήταν αρκετό για να πάρει την νίκη.

Η Ρεάλ δεν ήταν αυτή που είχαμε συνηθίσει το προηγούμενο διάστημα, δημιούργησε ελάχιστες ευκαιρίες αλλά το γκολ του αρχηγού ήταν αρκετό. Στο 78ο λεπτό ο Μπενζεμά έβγαλε για τον Καρβαχάλ, αυτός βγήκε από δεξιά, έκλεισε προς τα μέσα και ανατράπηκε από τον Ολιβέρα.

Με αυτό το πέναλτι που σημείωσε ο Ράμος έχει 21 εύστοχα διαδοχικά πέναλτι, ενώ παράλληλα έγραψε ιστορία στο ισπανικό πρωτάθλημα καθώς έγινε ο πρώτος αμυντικός από το 2007, μετά τον Γκαράι που σημείωσε 9 τέρματα στην σεζόν.

ΡΕΑΛ (Ζινεντίν Ζιντάν): Κουρτουά, Καρβαχάλ, Βαράν (33′ λ.τρ Μιλιτάο), Ράμος, Μεντί, Μόντριτς (63′ Βαλβέρδε), Καζεμίρο, Κρόος, Ίσκο (64′ Ροντρίγκο), Μπενζεμά (90+2′ Μαριάνο), Βινίσιους (64′ Ασένσιο).

ΧΕΤΑΦΕ (Χοσέ Μπορδαλάς): Σορία, Νταμιάν Σουάρεθ (75′ Τζέισον), Τζενέ, Ετσέιτα, Ολιβέρα, Νιόμ, Μακσίμοβιτς, Τιμόρ (84′ Φαχρ), Κουκουρέγια (70′ Ντούρο), Αραμπάρι (84′ Άνχελ), Μάτα (75′ Μολίνα)

Περισσότερα σε λίγο…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ