Χακίμι: Το συγκινητικό μήνυμα στην Ρεαλ (pic)

Χακίμι: Το συγκινητικό μήνυμα στην Ρεαλ (pic)

Ο Ασράφ Χακίμι είναι εδώ και λίγες μέρες ποδοσφαιριστής της Ίντερ, με τον ίδιο να μην παραλείπει να πει το δικό του «αντίο», στην Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Ασράφ Χακίμι είναι επίσημα ποδοσφαιριστής της Ίντερ εδώ και λίγες μέρες, έχοντας υπογράψει το νέο του συμβόλαιο. Σε αυτό, θα εισπράττει 5 εκ. ευρώ ετησίως, ενώ το κόστος της μεταγραφής του θα φτάσει μέχρι και τα 45 εκ. ευρώ. Ωστόσο, ο ίδιος δεν παρέλειψε να αποχαιρετίσει την Ρεαλ Μαδρίτης μέσω του προσωπικού του λογαριασμού, στο instagram.

Παρότι, ο διεθνής μπακ, αγωνίστηκε για 17 παιχνίδια με την πρώτη ομάδα, ο ίδιος είχε δεθεί αρκετά συναισθηματικά, αφού άνηκε εκεί από έξι ετών μέχρι και τώρα. Τα τελευταία δύο χρόνια, φορούσε την φανέλα της Μπορούσια Ντόρτμουντ ως δανεικός από την «Βασίλισσα», όπου και έδειξε το ταλέντο του.

Αναλυτικά, έγραψε: «Ποτέ δεν είχα φανταστεί ότι θα ερχόταν η ώρα του αποχαιρετισμού. Δεν μπορείς να πεις “αντίο” στο σπίτι σου, απλά φεύγεις, όμως πάντοτε θα είναι το σπίτι σου κι εγώ εδώ βρήκα χαρά και αξίες που βοήθησαν να ωριμάσω. Η Ρεάλ είναι το σπίτι μου, μεγάλωσα εδώ, εκπαιδεύτηκα και είμαι ο άνθρωπος που είμαι τώρα. Στη Ρεάλ δεν βρίσκονται μονάχα αθλητές που προπονούνται. Πέρασα την πόρτα του Valdebebas από την ηλικία των 6 ετών δίχως να ξέρω πόση χαρά θα βίωνα σε αυτό τον σύλλογο. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον καθένα ξεχωριστά από το προπονητικό του συλλόγου, τους προπονητές, τους συμπαίκτες μου, τους περισσότερους εκ των οποίων θεωρώ πλέον φίλους μου και με έχουν συνοδεύσει σε ένα μεγάλο κομμάτι της ζωής μου. Ευχαριστώ και τους οπαδούς της Ρεάλ για την υποστήριξη και για το γεγονός πως βρίσκονται συνεχώς στο πλευρό της ομάδας. Τώρα θα είμαι ένας από αυτούς. Σε ευχαριστώ πολύ Ρεάλ Μαδρίτης, Hala Madrid!».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ