Ριβάλντο: «Ο Μέσι πρέπει να συνεργαστεί ξανά με τον Γκουαρντιόλα»

Ριβάλντο: «Ο Μέσι πρέπει να συνεργαστεί ξανά με τον Γκουαρντιόλα»

Ο Ριβάλντο μίλησε για τον Λιονέλ Μέσι και την πιθανότητα να αποχωρήσει από την Μπαρτσελόνα και τόνισε πως ο Αργεντινός σούπερ σταρ θα έπρεπε να συνεργαστεί με τον Πεπ Γκουαρντιόλα.

Με αφορμή την αποκάλυψη του ραδιοφωνικού σταθμού Cadena SER, σύμφωνα με την οποία ο Λιονέλ Μέσι είναι έτοιμος να φύγει από την Μπαρτσελόνα το καλοκαίρι του 2021, ο Ριβάλντο υποστήριξε πως ο Αργεντινός μπορεί να αγωνιστεί στην Premier League, υπό τις οδηγίες του παλιού του προπονητή, Πεπ Γκουαρντιόλα.

Μιλώντας στην Betfair, ο Βραζιλιάνος τόνισε: «Αν σκέφτεται να αποχωρήσει από το κλαμπ, τότε κάτι δεν πρέπει να πηγαίνει καλά στα αποδυτήρια της Μπαρτσελόνα. Ισως είναι κουρασμένος με όλα τα συνεχή προβλήματα που περιβάλλουν την ομάδα τους τελευταίους μήνες. Όταν λήξει το συμβόλαιο του, με την Μπάρτσα, ο Μέσι θα είναι 34 ετών, αλλά νομίζω ότι θα μπορούσε ακόμα να παίξει εύκολα στην Premier League. Θα είναι θλιβερό να τον δω να εγκαταλείπει τη Μπαρτσελόνα. αλλά ελπίζω να μείνει για τώρα.

Αν θέλει να αποχωρήσει θεωρώ πως η επανασύνδεση με τον Πεπ Γκουαρδιόλα στη Μάντσεστερ Σίτι θα είναι δελεαστική γι ‘αυτόν, καθώς και οι δυο τους δημιούργησαν μια εξαιρετική συνεργασία προπονητή και παίκτη στη Μπαρτσελόνα».

Ο Ριβάλντο συνέχισε, λέγοντας πως θα ήταν «μια τεράστια έκπληξη» για τον ποδοσφαιρικό πλανήτη αν βλέπαμε τον Μέσι να αγωνίζεται μαζί με τον Κριστιάνο Ρονάλντο, ως συμπαίκτες.

«Με όλες αυτές τις εικασίες, πιστεύω ότι πάρα πολλοί ονειρεύονται ήδη το ντουέτο, Μέσι-Ρονάλντο, στη Γιουβέντους. Αν συνέβαινε αυτό, θα ήταν μια τεράστια έκπληξη. Θα ήταν ιστορικό να βλέπουμε και τους δύο να παίζουν μαζί και είμαι βέβαιος ότι πολλοί χορηγοί της Γιουβέντους θα ήθελαν να βοηθήσουν οικονομικά για την απόκτηση του Μέσι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ