Ρεάλ Μαδρίτης : Εκτός αποστολής οι Αζάρ και Βαράν ενόψει Μπιλμπάο (pic)

Ρεάλ Μαδρίτης : Εκτός αποστολής οι Αζάρ και Βαράν ενόψει Μπιλμπάο (pic)

Χωρίς τον Βέλγο μεσοεπιθετικό και τον Γάλλο σέντερ μπακ θα παίξει η Ρεάλ Μαδρίτης στο «Σαν Μαμές».

Η Ρεάλ Μαδρίτης βρίσκεται στο +4 από τη δεύτερη Μπαρτσελόνα στην προσπάθειά της να κατακτήσει το πρωτάθλημα Ισπανίας και την Κυριακή (5/7) τίθεται αντιμέτωπη με την Αθλέτικ Μπιλμπάο στο «Σαν Μαμές» προκειμένου να υπερασπιστεί τη διαφορά της από τους «μπλαουγκράνα».

Οι «μερένχες» χρειάζονται τη νίκη για να κάνουν ένα αποφασιστικό βήμα τίτλου, αλλά ο Ζινεντίν Ζιντάν έχει δύο σημαντικά προβλήματα πριν από τον αγώνα. Πρόκειται για τις περιπτώσεις των Εντέν Αζάρ και Ράφαελ Βαράν οι οποίοι δεν έχουν ξεπεράσει εντελώς τα προβλήματα τραυματισμών τους και δε συμμετείχαν στην προπόνηση του Σαββάτου (3/7). Ως εκ τούτου, ο προπονητής της «Βασίλισσας» αποφάσισε να τους αφήσει εκτός αποστολής.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η μαδριλένικη «As», από το παιχνίδι στη χώρα των Βάσκων θα απουσιάσει και ο Νάτσο. Ο επικρατέστερος για να αναπληρώσει το κενό του στο κέντρο της άμυνας δίπλα στον Σέρχιο Ράμος φαίνεται να είναι ο Έντερ Μιλιτάο.

Αναλυτικά η αποστολή των Μαδριλένων: Κουρτουά, Αρεολά, Αλτούμπε, Καρβαχάλ, Μιλιτάο, Σέρχιο Ράμος, Μαρσέλο, Μεντί, Χάβι Ερνάντεθ, Κρόος, Μόντριτς, Κασεμίρο, Βαλβέρδε, Ίσκο, Μπενζεμά, Μπέιλ, Βάσκεθ, Γιόβιτς, Ασένσιο, Μπραχίμ, Μαριάνο, Βινίσιους, Ροντρίγκο

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ