Τρία «αστέρια» που περιμένουν την Ρεαλ

Τρία «αστέρια» που περιμένουν την Ρεαλ

Η Ρεαλ Μαδρίτης αναμένεται να κινηθεί δυναμικά στο μεταγραφικό «παζάρι» της νέας σεζόν και ήδη κάποιοι παίκτες την... περιμένουν.

Η Ρεαλ Μαδρίτης θέλει να ενισχυθεί αρκετά το φετινό καλοκαίρι, ωστόσο οποιαδήποτε εξέλιξη, θα έρθει μετά το τέλος των αγωνιστικών υποχρεώσεων αυτής της σεζόν. Βέβαια, υπάρχουν τρία ονόματα που περιμένουν μία δική της κίνηση για να αποφασίσουν το μέλλον τους.

Σύμφωνα με την «Marca», αυτοί είναι οι Κίλιαν Μπαπέ, Κάι Χάβερτς και Εντουάρντο Καμαβινγκά. Το δημοσίευμα αναφέρει ότι, αμφότεροι θέλουν να αγωνιστούν με την φανέλα της «βασίλισσας» και για αυτό τον λόγο, περιμένουν να δουν τις προθέσεις της, προτού απαντήσουν σε οποιαδήποτε άλλη πρόταση. Σίγουρα, δεν θα αποκτηθούν και οι τρεις μέσα στο καλοκαίρι, όμως η Ρεαλ, θα ήθελε τουλάχιστον έναν, να τον προσθέσει στην «μηχανή» της.

Για την περίπτωση του Κίλιαν Μπαπέ, όλοι γνωρίζουν το μόνιμο φλερτ του ισπανικού συλλόγου, ωστόσο αποτελεί την πιο ακριβή περίπτωση από τις τρεις. Για Κάι Χάβερτς, υπάρχει έντονο ενδιαφέρον από την Τσέλσι, η οποία θεωρείται και το φαβορί για την απόκτησή του, σε περίπτωση που κάνει «κρούση» η Ρεαλ Μαδρίτης. Τέλος, ο 17χρονος Καμαβινγκά, είναι ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της Ευρώπης και είναι ήδη βασικός και αναντικατάστατος στην Γαλλία. Μάλιστα, ο τεχνικός διευθυντής της Ρεν είχε αναφέρει την Ρεαλ και το γεγονός ότι μία πρόταση 80 εκ. ευρώ, δεν θα ικανοποιούσε τον σύλλογο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ