Μπαρτσελόνα : Η συνάντηση Γκριεζμάν-διοίκησης έβγαλε καλά νέα

Μπαρτσελόνα : Η συνάντηση Γκριεζμάν-διοίκησης έβγαλε καλά νέα

«Λευκός καπνός» βγήκε από τη συνάντηση του Αντουάν Γκριεζμάν με τη διοίκηση της Μπαρτσελόνα, με τον Γάλλο άσο να ξεκαθαρίζει πως θα παραμείνει κανονικά στην ομάδα καθώς έλαβε λόγια στήριξης από τους διοικούντες.

Ο καλός Αντουάν Γκριεζμάν φαίνεται πως επέστρεψε  με το τρομερό γκολ που πέτυχε κόντρα στη Βιγιαρεάλ (ξεκίνησε βασικός) και δείχνει έτοιμος να προσφέρει περισσότερα πράγματα στην Μπαρτσελόνα, καθώς μέχρι στιγμής… κολυμπάει σε ρηχά νερά.

Σε 44 συμμετοχές φέτος, 14 γκολ και 5 ασίστ δεν της λες και ικανοποιητική απόδοση για έναν παίκτη του βεληνεκούς του Γκριεζμάν, ο οποίος επιθυμεί να εγκατασταθεί στο «Καμπ Νου» και να πετύχει με την Μπάρτσα.

Η συνάντηση που είχε ο Γάλλος άσος με τη διοίκηση της Μπαρτσελόνα, ουσιαστικά έβγαλε «λευκό καπνό» καθώς αμφότερες οι πλευρές ξεκαθάρισαν πως θα συνεχίσουν τη συνεργασία τους και την επόμενη σεζόν.

Από τη μία πλευρά, οι Γιόσεπ Μαρία Μπαρτομέου (πρόεδρος), Ερίκ Αμπιντάλ (τεχνικός γραμματέας) και Κίκε Σετιέν (προπονητής), εξέφρασαν την απόλυτη στήριξή τους στον Γκριεζμάν, καθώς σύμφωνα με την «Equipe» είπαν στον Γάλλο τα εξής: «Στηριζόμαστε πάρα πολύ σε σένα».

Ο Γκριεζμάν με τη σειρά του έμεινε ευχαριστημένος από όλα όσα άκουσε και ξεκαθάρισε πως θα συνεχίσει κανονικά στην Μπαρτσελόνα και την επόμενη σεζόν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ