Μόουρα : Αποχωρεί από την Παρί, νέες φήμες για Γιουνάιτεντ

Μόουρα : Αποχωρεί από την Παρί, νέες φήμες για Γιουνάιτεντ

Ο Λούκας Μόουρα είναι έτοιμος να αποχωρήσει από την Παρί Σεν Ζερμέν και στην Αγγλία υπάρχουν δημοσιεύματα που τον συνδέουν ξανά με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Φεύγει από την Παρί Σεν Ζερμέν ο Λούκας Μόουρα και φουντώνει η φημολογία πως θα συνεχίσει την καριέρα του στην Αγγλία και στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο Βραζιλιάνος διεθνής επιθετικός, μετά από 4,5 χρόνια καριέρας στην ομάδα του Παρισιού, φεύγει από το Παρκ ντε Πρενς, καθώς δεν έχει καλές σχέσεις με τον προπονητή, Ουνάι Εμερι.

«Διάβασα κάποιες δηλώσεις του προπονητή και κατάλαβα πως δεν έχω πλέον θέση στην Παρί. Η κατάσταση αυτή δεν είναι καλή για μένα», τόνισε σχετικά ο Μόουρα και σε ερώτηση για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αρκέστηκε να δηλώσει πως «μου αρέσει το αγγλικό πρωτάθλημα. Τίποτα παραπάνω.»

Να σημειωθεί πως μετά τις καλοκαιρινές αγορές, η Παρί Σεν Ζερμέν θέλει να ξεσκαρτάρει το δυναμικό της στην τρέχουσα χειμερινή μεταγραφική περίοδο. Όπως αναφέρουν τα γαλλικά ΜΜΕ, στη λίστα παραχώρησης των Παριζιάνων, εκτός του Μόουρα, οι Γιούλιαν Ντράξλερ και Ανχελ Ντι Μαρία και Λούκας Μόουρα, παίκτες που μπορούν να φέρουν χρήματα στο ταμείο της ομάδας του Παρισιού.

Για τον Μόουρα έχει δείξει έντονο ενδιαφέρον ο Ζοζέ Μουρίνιο για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Σύμφωνα με τα σχετικά ρεπορτάζ, η αγγλική ομάδα έχει προσεγγίσει την Παρί και έχει προτείνει 45 εκατ. ευρώ για τον 25χρονο Βραζιλιάνο επιθετικό. Ο Πορτογάλος τεχνικός θεωρεί πως ο Μόουρα με την ταχύτητα και την τεχνική του, μπορεί να βοηθήσει τους κόκκινους διαβόλους, ειδικά σε παιχνίδια με ομάδες, που παίζουν «κλειστά» στην άμυνα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ