Σοκάρει ο Ζομπάρ: «Δίνει μάχη για να ξανακουνήσει το χέρι του ο Μπενζιά»

Σοκάρει ο Ζομπάρ: «Δίνει μάχη για να ξανακουνήσει το χέρι του ο Μπενζιά»

Ο προπονητής της Ντιζόν μίλησε για την κατάσταση του χεριού του Γιασίν Μπενζιά και ξεκαθάρισε ότι προσπαθεί εδώ και μήνες να το ξανακουνήσει

Ο Γιασίν Μπενζιά είχε ατύχημα με buggy (πριν από περίπου δύο μήνες) τραυματίστηκε στο αριστερό του χέρι και πήγε άμεσα στο νοσοκομείο για να του χορηγηθεί μορφίνη.

Από τότε μέχρι σήμερα ο Αλγερινός πρώην χαφ του Ολυμπιακού παραμένει στο νοσοκομείο, όπου έχει υποβληθεί σε μια σειρά από εγχειρήσεις και η κατάσταση του χεριού του είναι κρίσιμη.

Ο προπονητής της Ντιζόν, Στεφάν Ζομπάρ, μίλησε για τη σοβαρή κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού και για την προσπάθεια που κάνει να ξανακουνήσει το χέρι του, σοκάροντας τονίζει ότι προσπαθεί εδώ και καιρό να ανακτήσει την φυσική ακεραιότητα του χεριού του!

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Ο Γιασίν έχει πράγματι τραυματιστεί σοβαρά στο χέρι και δίνει μάχη για να ανακτήσει τη φυσική ακεραιότητα του χεριού του, την κινητικότητα του χεριού του. Έχει άλλα προβλήματα τώρα από το να προετοιμαστεί για την επόμενη σεζόν. Θα ήμουν ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος αν τον ξανάβλεπα με ποδοσφαιρικά παπούτσια».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ