Λιλ : Επένδυση με Μπότμαν (vids)

Λιλ : Επένδυση με Μπότμαν (vids)

Η Λιλ ανακοίνωσε την απόκτηση του Σβεν Μπότμαν από την Άγιαξ και πρόσθεσε στο ρόστερ έναν από τους πιο ταλαντούχους ποδοσφαιριστές της Ολλανδίας.

Η Λιλ έχει αλλάξει τον τρόπο του μεταγραφικού της σχεδιασμού τα τελευταία χρόνια. Ο γαλλικός σύλλογος στοχεύει να αποκτήσει νεαρούς ποδοσφαιριστές με πλούσιο ταλέντο, ώστε να τους εξελίξει και παράλληλα, να σημειώσει μία αξιοπρεπή πορεία σε Γαλλία και Ευρώπη.

Μία ακόμα επένδυση, θεωρείται το νέο απόκτημα των Γάλλων. Ο λόγος για τον Σβεν Μπότμαν, ο οποίος είναι με κάθε επισημότητα, παίκτης της Λιλ. Πρόκειται για έναν 20χρονο στόπερ, ο οποίος αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της Ολλανδίας. Ο υψηλόσωμος (1,93 μ.) αμυντικός ήταν μία από τις αποκαλύψεις του φετινού Ολλανδικού πρωταθλήματος και ξεχώρισε με τις επιδόσεις του.

Είναι προϊόν των ακαδημιών του «Αίαντα» και την χρονιά που μας πέρασε, πραγματοποίησε την πρώτη του σεζόν σε ανδρική ομάδα. Συγκεκριμένα, παραχωρήθηκε δανεικός στην Χερενφέιν για ένα έτος και μέτρησε 30 συμμετοχές με δύο γκολ και τέσσερις ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις. Όλα αυτά, ήταν αρκετά, για να δαπανηθούν 8 εκ. ευρώ από τους Γάλλους, με τον ίδιο, ωστόσο, να μην είχε προλάβει να κάνει ούτε μία συμμετοχής με την πρώτη ομάδα του Άγιαξ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ