Στη Λιλ ο Γκόμες από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Στη Λιλ ο Γκόμες από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Επένδυση στο μέλλον για τη Λιλ που τα τελευταία χρόνια έχει εξελιχθεί πολύ στον τομέα του σκάουτινγκ.

Η Λιλ έχει αποδείξει τα τελευταία χρόνια πως είναι μία ομάδα, με εξαιρετικό σκάουτινγκ και πολύ καλό «διάβασμα» της αγοράς, που δεν αφήνει ανεκμετάλλευτες τις… ευκαιρίες που προκύπτουν, ειδικά σε νεαρές ηλικίες.

Μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, η γαλλική ομάδα έκανε δικό της τον νεαρό (διεθνή με την U21) ‘Αγγλο μεσοεπιθετικό, Έιντζελ Γκόμες, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο Γκόμες υπέγραψε πενταετές συμβόλαιο και δόθηκε αμέσως δανεικός για ένα χρόνο στη Μποαβίστα, όπως στη Λιλ βλέπουν στο πρόσωπό του ένα ποδοσφαιρικό πρότζεκτ που μπορεί να λάμψει τα επόμενα χρόνια.

Ο Γκόμες ξεκίνησε την καριέρα του σε ηλικία 5 ετών, μπαίνοντας στο δίκτυο Aκαδημιών της Γιουνάιτεντ και έκανε το ντεμπούτο του στην πρώτη ομάδα σε ηλικία 16 ετών, τον Μάιο του 2017, όντας ο νεαρότερος παίκτης που φόρεσε τη φανέλα των «κόκκινων διαβόλων», μετά τον σπουδαίο Ντάνκαν Έντουαρντς το 1953.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κατέθεσε τον Μάιο στον Γκόμες πρόταση επέκτασης του συμβολαίου του (με προτροπή του ίδιου του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ), όμως ο 19χρονος μεσοεπιθετικός την αρνήθηκε κι από την 1η Ιουλίου έμεινε ελεύθερος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ