Τιάγκο Σίλβα : «Ο Νεϊμάρ δεν είναι θυμωμένος»

Τιάγκο Σίλβα : «Ο Νεϊμάρ δεν είναι θυμωμένος»

Ο συμπαίκτης του Νεϊμάρ στην Παρί Σεν Ζερμέν, Τιάγκο Σίλβα σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στις αποδοκιμασίες που άκουσε ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός στο ματς με τη Ντιζόν, όταν δεν άφησε τον Έντισον Καβάνι να εκτελέσει πέναλτι και να γράψει ιστορία.

Ο Τιάγκο Σίλβα μίλησε για τον Νεϊμάρ και το γεγονός πως αποδοκιμάστηκε από μερίδα οπαδών της Παρί Σεν Ζερμέν, λέγοντας πως παραμένει ανεπηρέαστος.

Ο 25χρονος επιθετικός ήταν σε εξαιρετική κατάσταση στη νίκη των Παριζιάνων με 8-0 επί της Ντιζόν, καθώς πέτυχε τέσσερα τέρματα και βοήθησε στην αύξηση της διαφοράς της ομάδας του από τη δεύτερη Λιόν στους 11 βαθμούς, ενόψει του μεταξύ τους ντέρμπι της Κυριακής.

Όμςω, δεν απέφυγε τις αποδοκιμασίες όταν δόθηκε πέναλτι στην Παρί κι ενώ το σκορ ήταν 7-0. Ο κόσμος ζήτησε εν χορώ από τον Εντινσον Καβάνι να το εκτελέσει για να ξεπεράσει το ρεκόρ τερμάτων του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς (156), καθώς το είχε ισοφαρίσει λίγο νωρίτερα, αλλά ο Νεϊμάρ δεν τον άφησε, προκαλώντας αρνητικά σχόλια.

Ο Τιάγκο Σίλβα ερωτώμενος όσον αφορά τη συγκεκριμένη κίνηση απάντησε πως δεν επηρεάζεται ο Νεϊμάρ από τις αποδοκιμασίες.

«Οχι, δεν νομίζω ότι ήταν θυμωμένος όταν έφυγε από το γήπεδο. Ορισμένοι οπαδοί ήταν εναντίον του, αλλά το πιο σημαντικό από όλα ήταν το τελικό σκορ και η νίκη», επέμεινε ο Σίλβα σε δηλώσεις του στο Canal+.

«Οσο για τον Εντι, η κατάρριψη του ρεκόρ θα έρθει σύντομα. Σκοράρει σε σταθερή βάση φέτος και έχουμε ακόμα μπροστά μας πάρα πολλούς αγώνες μέχρι το τέλος της σεζόν, οπότε θα έχει την ευκαιρία να σπάσει όλα τα ρεκόρ», συμπλήρωσε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ