«Θετικός στον κορωνοϊό ο Τράουκο» (pic)

«Θετικός στον κορωνοϊό ο Τράουκο» (pic)

Ο προπονητής της Σεντ Ετιέν, Κλοντ Πιελ, δήλωσε ότι ο Περουβιανός μπακ, που απασχολεί τον Ολυμπιακό, βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό.

Ένα ακόμα κρούσμα κορωνοϊού στο γαλλικό ποδόσφαιρο, με τον προπονητή της Σεντ Ετιέν, Κλοντ Πιελ, να ανακοινώνει ότι ο Μιγκέλ Τράουκο, που απασχολεί τον Ολυμπιακό, βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό και θα χρειαστεί να μπει σε καραντίνα για το επόμενο διάστημα.

Οι παίκτες, το τεχνικό τιμ και οι άνθρωποι που εργάζονται στο ποδοσφαιρικό τμήμα της Σεντ Ετιέν υποβλήθηκαν σε τεστ κορωνοϊού, με το δείγμα του Περουβιανού αριστερού μπακ να βγαίνει θετικό και να απομονώνεται άμεσα από την υπόλοιπη ομάδα.

Ο τεχνικός της γαλλικής ομάδας, Κλοντ Πιελ, το απόγευμα της Τρίτης έκανε δηλώσεις και ενημέρωσε για την κατάσταση της υγείας του Μιγκέλ Τράουκο, τονίζοντας μάλιστα ότι ο Περουβιανός μπακ θα μπει σε καραντίνα για τις επόμενες δύο εβδομάδες.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι νωρίτερα ο μάνατζερ του Τράουκο, είχε μιλήσει στα Μέσα και είχε επιβεβαιώσει το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον διεθνή αριστερό μπακ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ