Ρεν : Έτοιμη για το «μπαμ» με Γοδίν

Ρεν : Έτοιμη για το «μπαμ» με Γοδίν

Ο γαλλικός σύλλογος δεν επενδύει μόνο στο μέλλον αλλά και στο παρόν και ετοιμάζεται για μία πολύ μεγάλη μεταγραφική κίνηση με τον Ντιέγο Γοδίν.

Η Ρεν είναι μία από τις ομάδες που έχουν σημειώσει τρομερή εξέλιξη μέσα στην πενταετία. Συγκεκριμένα, έχει καταφέρει να βρίσκεται στις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη και να διεκδικεί μέχρι και το εισιτήριο του Champions League. Όλα αυτά, την ίδια στιγμή που επενδύει σε νέα ταλέντα, με αποκορύφωμα τον Εντουάρντο Καμαβινγκά.

Ωστόσο, θέλει να ενισχυθεί και στο παρόν, κάτι που θα συμβεί εφόσον ενεργοποιήσει μία πραγματική «βόμβα». Αυτή είναι του Ντιέγο Γοδίν. Ο στόπερ της Ίντερ είναι έτοιμος να αποχαιρετήσει το Μιλάνο και ο επόμενος σταθμός της καριέρας του, φαίνεται πως βρίσκεται στην Γαλλία.

Ο 34χρονος διεθνής Ουρουγουανός αποτελεί έναν από τους έμπειρους αμυντικούς στην Ευρώπη και με μία μεγάλη θητεία στην Ατλέτικο Μαδρίτης. Στην Ιταλία αγωνίζεται από το περσινό καλοκαίρι και, μάλιστα, είχε θέση βασικού στα πλάνα του Αντόνιο Κόντε. Μέτρησε δύο γκολ και μία ασίστ σε διάστημα 36 συμμετοχών ενώ έφτασε μέχρι και τον τελικό του Europa League.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ